Добавени събития

• "Б" група: Оборище (Панагюрище) 0-1 Дунав (Русе): 09 Април, 2016

Автор Тема: Оборище (Панагюрище) - Дунав (Русе) 0:1  (Прочетена 12062 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

zapalqnko64

• Напредващ
  • Публикации: 389
  • Одобрение: +24/-49
    • Профил
Re: [09.04. || 16:00] Оборище (Панагюрище) - Дунав (Русе)
« Отговор #15 -: 08 Април, 2016, 09:07 »
Ботев/Вр/ се отказват.Няма да бъдат първите.Поканени не означава издръжливи.Виждам един истински празник в Панагюрище.Времето май ще е на наша страна,кротко ще валят голове в тяхната врата.

Lilith791

• Нов
  • *
  • Публикации: 1
  • Одобрение: +0/-0
    • Профил
« Отговор #16 -: 08 Април, 2016, 12:41 »
Не съм убедена за времето... По- добре си носете чадъри, дъждобрани и тн... Аз поне ще го направя :)
Ако всички говореха само това което знаят, щеше да настане голямо мълчание...

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
« Отговор #17 -: 08 Април, 2016, 17:09 »
Оборище са много симпатичен тим, който доказа, че има своето място под слънцето в професионалния ни футбол. Без много шум, без излишни изхвърляния като Руменчо Созополски, без съдийски подпирания като Поморие, с уважение към всички съперници - такъв отбор заслужава да играе в А група и съм сигурен, че това може да стане, стига да са готови финансово и организационно. В предстоящия мач обаче не бива да имаме никакви сантименти и трябва да си свършим работата, за която отиваме. Ще бъде труден мач, но вярвам, че имаме необходимата класа и колектив, за да се поздравим с успех.
Напълно споделям мнението на нитро77, един от малкото отбори, към които изпитвам някакви симпатии в групата, защото се опитват да играят футбол. Надявам се да се получи здрав мач, а не корида, с благоприятен за нас резултат! Нека силата и късмета бъдат с нас :) !!!

El rio gigante

• Фен
  • Публикации: 10558
  • Одобрение: +180/-52
    • Профил
« Отговор #18 -: 08 Април, 2016, 20:47 »
  В. Великов: "Дунав" отива за победа в Панагюрище

"Дунав" очаква отново труден мач. Русенският отбор гостува на "Оборище" в двубой от 23-ия кръг на "Б" група на 9 април, събота, от 16 ч. в Панагюрище.
 "Драконите" са лидери във временното класиране, а съперникът им заема четвъртото място. Срещата между тях в Русе през есента завърши 0:0.
 "Мачът със сигурност няма да е лесен. Доколкото съм запознат и теренът в Панагюрище не е от най-добрите. Ние обаче сме по-добрият отбор и смятам, че ще се върнем с победа в Русе", сподели старши треньорът на "Дунав" Веселин Великов.
 За срещата в Панагюрище той вече ще може да разчита на всички свои футболисти. След контузии се завръщат Янислав Иванов и Йордан Димитров, а капитанът Диян Димов ще играе отново след изтърпяно наказание от два мача.
 "Радвам се, че най-накрая всички футболисти са възстановени. Нямаме и наказани. Ще решавам в последния момент преди да тръгнем за това кои да влязат в групата за мача", каза още Великов.
 В Панагюрище "драконите" се очаква да получат и подкрепа от някои от най-верните си фенове. Част от тях дори са подготвили и специална програма преди мача с патриотичен тур. Той включва разходка из родните места на Васил Левски, Христо Ботев и Иван Вазов в Карлово, Калофер и Сопот, както и посещение на музея в Панагюрище.
Only the dead fish follow the stream

zapalqnko64

• Напредващ
    • Профил
« Отговор #19 -: 08 Април, 2016, 21:39 »
River,остави преразказите.Дай нова тема.Това го четохме вече.Относно отбора,чак не ми се вярва как попаднахме на тоя свестен човек.Като знам как всички треньори обещават чудеса,а като им гледам резултатите...Тоя човек живее с футбола.Останаха ли такива романтици или все още младостта го държи?

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
« Отговор #20 -: 08 Април, 2016, 22:09 »
River,остави преразказите.Дай нова тема.Това го четохме вече.Относно отбора,чак не ми се вярва как попаднахме на тоя свестен човек.Като знам как всички треньори обещават чудеса,а като им гледам резултатите...Тоя човек живее с футбола.Останаха ли такива романтици или все още младостта го държи?
Е, аз например не го бях чел! Не всички имаме време да следим спортните сайтове и един "преразказ" идва точно на място. Все пак това е форум и темата е за мача с Оборище. RIVER, както и всеки друг потребител в този форум, включително и твоя милост, може да "даде нова тема", но в настоящата тема объждаме предстоящата среща и "преразказът" е съвсем уместен и своевременен. Форумната култура изисква да се уважаваме един друг и да не си правим неуместни забележки. Все пак всички сме почитатели на любимия си отбор и не ни отива такова отношение един към друг.

И за да не съм офтопик, ще кажа, че Веско Великов е може би най-добрият треньор и лидер, акостирал в Дунав през последните 25 години и вярвам, че може да мотивира отбора за победа в Панагюрище, както и в останалите мачове до края на сезона.

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил
« Отговор #21 -: 08 Април, 2016, 23:29 »
Много гостоприемни са в Панагюрище. Радват се, че идваме. Ще си направим празник. ;-)

erosso

• Напредващ
  • Публикации: 732
  • Одобрение: +10/-1
    • Профил
« Отговор #22 -: 09 Април, 2016, 00:30 »
каква е разликата че искаме да играем в "А" група , а за ВЛ - НЕ, ако тя стане факт , как може Локо ГО и Созопол да са предявили участие евентуално в нея , а ние - НЕ , не виждам никаква логика.
FOREVER DUNAV FOOTBALL TEAM

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
« Отговор #23 -: 09 Април, 2016, 00:42 »
Много гостоприемни са в Панагюрище. Радват се, че идваме. Ще си направим празник. ;-)
Това са изключителни българи, имам много добри приятели от там. Приятна обиколка утре. И разбира се след това успех на терена.  :)

erosso, както се казва: рано е да се каже. Никой не е казвал, че няма да играем във ВЛ. Всъщност, никой нищо не е казал още и мисля, че това е по-мъдрата позиция засега. Те първо сега ще се консултират и потвърждават ангажименти, а документи се подават до 30.04. Съмнявам се, че още са получили въпросниците и критериите, а и да са ги получили, едва ли са имали време да ги разгледат. Между 30.04 и 31.05 пък ще се разглеждат кандидатурите и в края на май ще се вземе решение кои ще са "избраните" 16, 14 или колкото са. Това казаха в БФС онзи ден. По-скоро някои детайли са неясни, а дяволът е точно там.

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #24 -: 09 Април, 2016, 02:18 »
каква е разликата че искаме да играем в "А" група , а за ВЛ - НЕ, ако тя стане факт , как може Локо ГО и Созопол да са предявили участие евентуално в нея , а ние - НЕ , не виждам никаква логика.
Според мен ще участваме във всевишната лига или както и да се нарича, това не подлежи на съмнение. Локо ГО, Созопол и Добруджа са заявили участие, тъй като спортно-технически имат само теоретичен или никакъв шанс за класиране. Нашето участие е по подразбиране, тъй като се очаква да спечелим първото място и да се класираме по право. Не се сещам отбор, спечелил първо място в Б група, да откаже участие в А. Не вярвам да сме първите балъци, които да сторят тази глупост. Отборът ни продължава да играе само за победа, а д-р Симеонов в последното си интервю потвърди ангажимента си към участието на Дунав в А група и поиска такъв от общината и бизнеса в Русе. Ето дословно думите му по въпроса:
Цитат
Към момента "Дунав" доказа, че спортно-технически има място в елита. Предстоят допълнителни срещи с местната власт и бизнеса за потвърждение на ангажиментите на всички за да бъдат изпълнени и останалите условия за промоция на "драконите".

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
« Отговор #25 -: 09 Април, 2016, 08:08 »
Запялянко, да ти кажа право, на стратега от Мировяне по му разбирам какво иска да каже, отколкото на теб! Хвърляш се от една крайност в друга, без връзка с темата, смисълът на това което искаш да кажеш е абсолютно неоткриваем, на всичко отгоре взе да "учиш баща си как се правят деца". Чувал ли си притчата "Чукча не е читател, Чукча е писател"? Айде вземи се укроти малко и премисляй много добре това което искаш да кажеш/напишеш. Иначе - нищо лично пич, но просто изнервяш и без това не особено спокойната конюнктура ;)

zapalqnko64

• Напредващ
    • Профил
« Отговор #26 -: 09 Април, 2016, 09:02 »
Е,явно е трудно да се схване широчината и дълбочината взети заедно.Браво на феновете за екскурзията.Това доказва за кой ли път интелекта на нашата публика.Нещата трябва да се гледат умно,а не бързо.И всяко прибързване и даване на акъл,бие точки по себе си.Ако се уважаваш,де.

Nikolai Ivanov

• nikolchokolo
  • Напредващ
  • Публикации: 121
  • Одобрение: +6/-6
    • Профил
« Отговор #27 -: 09 Април, 2016, 14:01 »
Днеска ще бием ли Оборище?Мисля си че много зор ще падне и победата ще е малко чудо.Бием ли днеска влизаме със сигурност вече няма кой да ни спре!Само да бием де,че като си спомня мача с тях есента какви родилни мъки бяха,какви центрирания и чудо без смисъл?!?Сега ги хващаме на някой контра и да заминават от дет са излезли!

Дунав завинаги!!!

zapalqnko64

• Напредващ
    • Профил
« Отговор #28 -: 09 Април, 2016, 14:56 »
Силно вярвам!Ето един достоен пример.Малък град,но с мощна подкрепа на местния бизнес.Няма безработица в града.Средна заплата около 1500 лева.Как да не ги уважаваш?Без кой знае кви традиции,но били малък град.Е,и?Няма ли място за такива отбори в елитния футбол?Има,разбира се,нали?Победа и пак победа!

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #29 -: 09 Април, 2016, 16:07 »
Силно вярвам!Ето един достоен пример.Малък град,но с мощна подкрепа на местния бизнес.Няма безработица в града.Средна заплата около 1500 лева.Как да не ги уважаваш?Без кой знае кви традиции,но били малък град.Е,и?Няма ли място за такива отбори в елитния футбол?Има,разбира се,нали?Победа и пак победа!
И откъде тези данни за средната заплата в Панагюрище?