Едва ли вече се явява условно "финален", но е много възлов. И наистина е такъв. Сега още повече предвид нулевото реми от днес. Преди време си говорих с един приятел от Панагюрище на тяхната страница и той ми каза, че действително Оборище имат средносрочен план, вкл. за стадиона, като тази година не влиза в сметките им за атакуване на промоция. Евала им казвам, защото това се казва ясно планиране. Също така ми каза, цитирам по спомен: "Който вземе тази година нещо на Орчо Войвода, той ще влезе в елита." Не съм си давал сметка до днес колко е прав. Да се надяваме, че това ще сме ние и че няма да ни скочат революционно "на живот или смърт" поради простата причина, че ни симпатизират малко или много. Но все някой трябва да влезе в елита, въпросът е кой. Този въпрос се решава в такива мачове. Досега Поморие и Локо ГО не взеха нищо там. Останахме ние. Дали е възможно? Категорично не примем хленчещи мнения, че сме "щели да изгубим всичко там" и едва ли не ще играем с Барса. Да, сигурно ще е трудно, но трябва да разчитаме само на себе си и зная, че въпреки всеобщите очаквания, не трябва да забравяме кои сме. Само с воля и самочувствие можем да поставим на колене абсолютно всеки отбор в тази група! Време е за мъже!