Автор Тема: Национални отбори по футбол  (Прочетена 30633 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

tipin

• Фен
  • Публикации: 1895
  • Одобрение: +59/-33
    • Профил
Re: Национални отбори по футбол
« Отговор #240 -: 01 Септември, 2017, 01:36 »
 Пламен Илиев с Астра в един мач хвана две дузпи.

Arch

• Напредващ
  • Публикации: 392
  • Одобрение: +8/-0
    • Профил
« Отговор #241 -: 01 Септември, 2017, 05:47 »
Признавам си (а и съм го написал), че за точно тази среща бях изключително песимистично настроен.Браво момчета, крайно време им беше на ония! Разбира се, както вече се каза, проблемите остават.

dimitrovv1991

• Фен
  • Публикации: 2018
  • Одобрение: +35/-3
    • Профил
« Отговор #242 -: 01 Септември, 2017, 08:34 »
Счупихме 50-годишния карък срещу жълтурковците от скандинавско. Това да им е за урок да внимават с приказките!

А за нашите по стар български обичай очаквам още в следващия мач с Холандия да оплескат пейзажа.  ;D Но нека се радваме сега.
Няма нужда да летим чак толкова. Те пейзажа го оплескаха в Беларус. С Холандия каквито и да е, различно от загуба, ще си е невероятен успех.
Българите- това е народ, който имаше всичко, което е пожелавал; те вярваха, че светът е открит за тях; те никога не се съмняваха в победата си; това е народът, на който се учудваше светът.
                                                                Магнус Феликс Eнодий,486г.

Rado412

• Фен
  • Публикации: 1275
  • Одобрение: +46/-23
    • Профил
« Отговор #243 -: 01 Септември, 2017, 10:55 »
Аз мисля, че точно срещу холандците можем да направим голямата изненада.
Ние сме на гребена на вълната и ще играем с огромно желание и себераздаване и невероятна мотивация. Имаме реални шансове за второто място в крайното класиране.
Холандия са на другия полюс - вече имат само теоретични шансове (практически няма да се класират), ще им тежи тежката загуба от Франция с 0-4 и ще бъдат по-смачкани и немотивирани.
Една наша победа не би изглеждала нелогична.

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
« Отговор #244 -: 01 Септември, 2017, 11:31 »
Шансовете на Холандия за второто място са напълно реални. Въпреки, че се представихме добре срещу Швеция, холандците са изявен фаворит в домакинския си мач срещу нас, както и в срещата си с Беларус. Последният им мач е срещу шведите и вероятно той ще е решаващ за второто място. При нас има още доста неща да се подобряват, за да сме конкурентоспособни на най-добрите европейски и световни отбори. Не изключвам изненади с наше участие, разбира се и бих бил много радостен, ако се получат.

Сексагитка Приста

• Напредващ
  • Публикации: 190
  • Одобрение: +5/-5
    • Профил
« Отговор #245 -: 01 Септември, 2017, 11:54 »
Признавам си (а и съм го написал), че за точно тази среща бях изключително песимистично настроен.Браво момчета, крайно време им беше на ония! Разбира се, както вече се каза, проблемите остават.
Аз пък бях сигурен, че ще бием. Време им беше, а и противника си беше дразнител. И пак без малко да го дадем мача.

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
« Отговор #246 -: 03 Септември, 2017, 21:57 »
Мда. Очаквано нормално и типично по български. Пет човека седят и гледат топката и никой не гледа човека си, което виждаме често и във вътрешното първенство.

Vancho

• Напредващ
  • Публикации: 595
  • Одобрение: +14/-5
    • Профил
« Отговор #247 -: 04 Септември, 2017, 14:25 »
Доста трудни моменти ми се насъбраха в гледането на футбол на живо и беше време и на Националния стадион да видя победа. Приятно изживяване си беше, имаше доволно хора и се наелектризира атмосферата предвид резултата срещу Швеция. Истината е, че си дойдоха с увереността и самочувствието, че ще ни бият лесно, а и дори като изоставаха не си даваха особено зор. Чак се чудя как са били Франция. Холандците също предвид 4-тото място от последните квалификации и фиаското на световното преди това не са нищо кой знае какво в момента, но победите са си победи. Че класата на нашия отбор е почти никаква е ясно на всички, но не е ясно защо футболисти като Неделев и Гълъбинов или не започват изобщо или влизат като резерва  :o Не знам дали някои фенове на един друг отбор няма да ми се обидят, но е факт, че без Терзиев, Стоянов и Дяков (т.е. никой от Лудогорец) обикновено бием. Снощи Терзиев направи глупост за първия гол и си изкара и картон ... Мисълта ми е, че мястото в националния не трябва да е по клубна принадлежност, а по заслуги, но у нас нещата стават по другия начин винаги. Хубчев кардинално сбърка състава снощи - не е нормално да правиш смяна в 20-тата минута и да пускаш във важен мач дебютанти за титуляри. Иначе се радвам страшно много за налагането на Костадинов - още в Левски ми направи страхотно впечатление, срещу Франция обърка много глупаво за един от головете, но треньора продължи да го налага и вече има два гола момчето, а снощи можеше и още един да вкара при малко повече късмет с гредата :) Предвид новия турнир Лига на нациите, който ще дава квота за отбори дори от най-ниското ниво като Малта, Азербайджан, Прибалтийските съм оптимист за класиране на Европейското.
"Ако от лъжите порастваха коси - Боби Михайлов щеше да е Фелайни ! ''

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
« Отговор #248 -: 28 Септември, 2017, 07:05 »
http://7dnifutbol.bg/archives/94929
Хмм, наш Марио в разширения национален отбор до 21 год. и при това в графата "полузащитници и нападатели". Толкова ли е задобрял, след като отиде под наем в Ц. село, че преди това не му обръщаха внимание. Освен спекулациите около скандала, друга причина не виждам, защо се "освободихме" от него след напускането на Джалилов и си причинихме тези главоболия и ротации в защитата. Явно така обаче е преценило ръководството.
« Последна редакция: 28 Септември, 2017, 07:07 от boti4eli »

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
« Отговор #249 -: 08 Октомври, 2017, 10:01 »
Няма как да сме конкурентни на големите европейски отбори докато не си вземем и ние шестима негри атлети и двама араби злобни техничари. Ама откъде да ги вземем като не сме имали колонии? Какво му е френското на националния отбор на Франция? Гризман и той с тая фамилия ми е съмнителен. И в Германия ги има и в Швеция и в Холандия и в Италия и къде ли не. Гълъбинов не става. Опитваха го и като резерва и като титуляр - бавен, муден не е екссплозивен, не е креативен...Хубси да налага Каранга вече, може да се огледа и за още някой. Само с българчета няма как да просперираме.

Arch

• Напредващ
  • Публикации: 392
  • Одобрение: +8/-0
    • Профил
« Отговор #250 -: 09 Октомври, 2017, 16:31 »
Ти ще се радваш ли на такъв отбор? Аз не. Но пък, ако наистина ти харесва, тогава дерзай - има едни наднационални сили, които тласкат белите народи все в тази посока и това, което стана във футбола като се започне от делото Босман, та до наши дни съвсем не е случайно, и все някакъв расизъм им е в устата. Ти само излез на  достатъчно високо и чуваемо място и кажи нещо в полза на идентичността, пък после няма да ти стигне половината живот да доказваш, че нямаш сестра. Това на свой ред не пречи начело на институции като НАТО, ЕС, ООН, ЮНЕСКО да стоят лица с минало на маоисти, троцкисти и в последна сметка все комунисти.
Има и друг път, ще повторя, че хървати и исландци вече го доказаха, а и не само те.

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
    • Профил
« Отговор #251 -: 09 Октомври, 2017, 17:12 »
Ти ще се радваш ли на такъв отбор? Аз не.
И аз не! Но в отчаянието си стигнах до извода, че ако искаме да постигнем и минимални успехи(например бараж), няма как да стане без да натурализираме един - двама наистина класни играчи. Пък и какво да правим като такива като Бербатов станаха родоотстъпници. Да, Исландия е едно изключение, но те са атлети и без да са африканци. Като гледах младежите срещу Казахстан видях, че нищо добро не ни чака и в бъдеще :'(

heavy metal

• Напредващ
  • Публикации: 435
  • Одобрение: +12/-5
    • Профил
« Отговор #252 -: 09 Октомври, 2017, 18:35 »
Исландия предприе преди около 15год държавни мерки за "отглеждане" на футболисти,като поколенията още от деца се избират и учат и тренират в интернати,водени по най-съвременните към момента методи.Първото "люпило" го видяхме всички как играе и какви личности е изградило.В Германия след 2006г тотално изхвърлиха дъртите мърди,задръстили футбола на всички нива,като някои посетиха и пандиза,а без коментар е това,което имат от тогава досега.В БГ трябва да си ометем кочината от смърдящи,лепкави корумпета,да се върне спорта като държавен приоритет и всичко след 10тина години ще започне да дава резулат.Ако се продължава по тоя начин вечно ще е един голям,дълбок батак,ама изгоден за няколко изрода.

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
    • Профил
« Отговор #253 -: 24 Март, 2018, 08:55 »
България - БиХ 0:1. Ако сте гледали мача сигурно сте стигнали до извода, че и Малин Орачев със същия успех като Хубчев би се справил...Когато шампионът и бронзовият медалист на страната не могат да излъчат нито един участник в националния отбор, значи има нещо сбъркано. Ако се продължава с това безогледно привличане на чужденци, скоро националният ни отбор ще е съставен само от натурализирани треторазредни африканци и бразилци :'(

Rado412

• Фен
  • Публикации: 1275
  • Одобрение: +46/-23
    • Профил
« Отговор #254 -: 24 Март, 2018, 10:09 »
Споко, догодина Шопов като играе в Ботев, ще го вземат и в национала  :-\