Автор Тема: ШАЛОВЕ ДУНАВ 1 - 0 РОМА  (Прочетена 1461 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

martiin

• Нов
  • *
  • Публикации: 17
  • Одобрение: +2/-0
    • Профил
ШАЛОВЕ ДУНАВ 1 - 0 РОМА
« -: 29 Март, 2016, 21:48 »
Здравейте Дунавци,

Искам да попитам има ли желаещи да поръчаме и изработим шалове за годишнината от победата ни над Рома през 1975, нещо като тези шалове от линка по-долу, но по средата ще има герба на Русе, отгоре дата и място на мача, емблемите на двата клуба по краищата и прочее, всичко подлежи на коментар. Може да се съберем 10-15 човека да платим колкото е миним.количество шалове и да ги подарим на клуба да ги продаде, или ние да ги продаваме на стадиона, разбира се парите ще са за клуба.     
« Последна редакция: 31 Март, 2016, 19:45 от martiin »

martiin

• Нов
  • *
    • Профил
Re: ШАЛОВЕ ДУНАВ 1 - 0 РОМА
« Отговор #1 -: 31 Март, 2016, 19:47 »
ясно, няма интерес, благодаря на всички 46 човека които видяха темата, но не се решиха да изкажат мнение :)

zapalqnko64

• Напредващ
  • Публикации: 389
  • Одобрение: +24/-49
    • Профил
« Отговор #2 -: 01 Април, 2016, 13:48 »
Аз съм навит,ако има и други,цъкни.

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
« Отговор #3 -: 01 Април, 2016, 13:57 »
Това е по-добре да се предложи на фенклуба, тъй като те са най-активната част и биха могли да задействат нещо. Иначе идеята е добра, може би трябваше да се реализира за 40-та годишнина от мача.

martiin

• Нов
  • *
    • Профил
« Отговор #4 -: 01 Април, 2016, 14:29 »
Относно 40 годишнината от мача, сме изтървали май последния влак, но не пречи да се направи нещо такова без да е кръгла годишнина. Днес говорих с един приятел който ми сподели че имало такива шалове и сувенири миналата година, това вярно ли е? Ако от клуба са направили вече, моля да ме извинят, но аз не съм разбрал за такива шалове/сувенири.

Всъщност идеята е малко трудно осъществима, трябва да се свържем с Рома и да искаме разрешение за емблемата, а това вярвам няма да стане толкова лесно