Добавени събития

• Дунав (Русе) 0-0 Локомотив (Горна Оряховица): 02 Април, 2016

Автор Тема: Дунав (Русе) - Локомотив (Горна Оряховица) 0:0  (Прочетена 21754 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

dimitrovv1991

• Фен
  • Публикации: 2018
  • Одобрение: +35/-3
    • Профил
Бием ги тея аграри с 3-0 и започваме да празнуваме завръщането ни там, където ни е мястото :)
Българите- това е народ, който имаше всичко, което е пожелавал; те вярваха, че светът е открит за тях; те никога не се съмняваха в победата си; това е народът, на който се учудваше светът.
                                                                Магнус Феликс Eнодий,486г.

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
Бием ги тея аграри с 3-0 и започваме да празнуваме завръщането ни там, където ни е мястото :)
"Аграри" - ей това се казва политкоректност.  ;D ;D ;D

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
Направо ги прайм Пътнически влак (За Горна Оряховица)  8)

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
Взе ми думите от устата с изключение на това аграри, което много ми хареса  :) ! Не казвам, че ще е лесен и предрешен този мач, но при един ранен гол и нормално съдийство, 3:0 ми се струва съвсем резонен резултат. Крайно време е да прекратим лошия си късмет срещу ГО и много ми се иска да видя вече Яни в игра и, както бе отбелязано по-горе, първия гол на Тони Огнянов, в когото виждам много талант и потенциал за резгръщане!

wehrmacht

• Напредващ
  • Публикации: 360
  • Одобрение: +13/-5
    • Профил
аграр превъзходна степен на селинджър и селтик

Източник: bgjargon.com
ихтамнет

Faas

• Напредващ
  • Публикации: 620
  • Одобрение: +36/-3
    • Профил
  Моля се, само за хубаво време и терен! Останалото, по оста отбор-публика го можем.

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил

От днес стартира предварителната продажба за регионалното дерби с Локомотив Горна Оряховица. Цената до петък, 1 април 2016 ще е 4 лв. В денят на мача, събота, 2 април 2016, касите на Градския стадион отварят от 15:30 часа и билетите ще струват 5 лв.

NITRO

• Фен
    • Профил
аграр превъзходна степен на селинджър и селтик

Източник: bgjargon.com

;D ;D ;D

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
Плакатът кърти.  ;D

vivanov

• Administrator
  • Фен
    • Профил
Неслучайно куршумите са в дясната страна на плаката. :)

Скоро може да го видите и из града. Агитацията да се поканят приятели, колеги, роднини, започна!

NITRO

• Фен
    • Профил
Браво, моите поздравления за оригиналния плакат! Това, което и аз пиша от доста време насам - да се разлепят плакати из целия град, май вече започва да става реалност. Сигурен съм, че това ще окаже положителен ефект и допълнителните приходи от продажби ще са по-големи от допълнителните разходи. А подкрепата от трибуните е неизмерима - тя е безценна!

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
Плаката е много атрактивен и оригинален, браво! То на него е показано, с колко гола ще бъдат "пробити" Локо ГО и ще се сбъдне прогнозата ми за мача!   :) :) :)

vivanov

• Administrator
  • Фен
    • Профил
Идеята и реализацията са на един страстен привърженик, който обаче по-рядко пише тук. На него трябва да се благодари. За разпространението всеки може да се включи. Електронният вариант също може лесно да се препраща до голяма аудитория.

vivanov

• Administrator
  • Фен
    • Профил
Сашо Ангелов вече не е треньор на Локомотив ГО. Александър Томаш и Милен Радуканов са варианти за негов заместник. Тази смяна преди дербито може да е много коварна за нас. Футболистите са винаги мотивирани да се докажат пред нов треньор.

Интересно, че отборът от Горна Оряховица ще е играе контрола срещу друг популярен пловдивски състав тази събота - железничарско дерби срещу Локомотив Пловдив.
« Последна редакция: 22 Март, 2016, 14:32 от vivanov »

NITRO

• Фен
    • Профил
Ще стане много здрав сблъсък. Играчите на Локомотив ще са надъхани за ново начало с новия треньор и ще бъдат пределно мобилизирани. Ние трябва да им отговорим с не по-малка мобилизация и да ги приземим още в първите минути на мача, ако се удаде такава възможност. На контролата между двата "Локомотив"-а в събота вероятно ще си проличат първите ефекти от треньорската смяна.