[member=385]RIVER[/member] , всъщност казаното от мен не изключва това, което ти казваш. Нали се се сещаш, че в никакъв случай не мога да твърдя, че този мач не трябва да се играе така, както трябва да се играе. Аз не знам за кого е било дерби предния мач, и за двата отбора беше, но си мисля, че беше повече за тях, отколкото за нас. То не бяха заплахи, то не бяха закани преди онова "дерби", то не беше диво извращение накрая, сякаш са били Барса. Видя се, че не са по-добри от нас, но по-скоро други странични фактори решиха мача поради това, че сме косвени жертви.
[member=85]rusenec65[/member] , да точно си видял и чул уникално просташките изпълнения, достойни само на ниво селска група. Винаги уважавай противника си, това е въпрос на елементарно уважение. Ние си имаме някаква чест.
Бих се обърнал към треньорския щаб и футболистите, ако някой чете. Играйте си играта хладнокръвно, тактически и спокойно, както трябва да се изиграе мачът. Трите точки са важни. Но удаде ли се възможност в хода специално на този мач, играйте и за нас - привържениците, които останахме крайно обидени от поведението в Горна към нас. No mercy!