Умишлено не коментирах този мач, почувствах се истински омърсен от присъствието си на стадиона. От адската помия и злоба, изляла се по линията Дунав-Русе-Веско Великов. Невероятна простотия и простаци има в този район, направо пишат история в сферата. За да разбера къде съм попаднал, още преди началото на мача, съдбата реши да ме срещне и с националната им гордост, Пацо брадъра.

Или Милан-а, де да знам... Точка.
Това, което искам да ви напиша е за съдийството. Мнението ми е, че това е един от мачовете, в който не трябва да сме критични към тях и да говорим за ощетяване. Главният свири със самочувствие, изобщо не даваше ухо на случващото се по трибуните. Помня поне две, оплитания и съответно падания в нашето наказателно поле, което много съдии биха свирили за дузпа.
Патев, с безкомпромисната си игра първото полувреме, направо вбеси "ултрасите", искаха да го разкъсат.

Нашите играха много мъжки, харесва ми това самочувствие, което се усеща в тях, че това е Дунав, водачът в групата и сме тук за победа.
Поздравявам тима на домакините, че няма манталитета на публиката си! Играха си мача без разправии и типичния домакински ербаплък да го кажа. Играта беше твърда имаше остри влизания и в двете посоки, но терена определено носи вина, макар и затревен, на бабуни, топката цял мач като пинг понг.
Вие сте като богопомазани, дори и на видеото не се чува какво се случва, как се забавляват местните.
Само Дунав!