Добавени събития

• "Б" група: Ботев (Гълъбово) 0-1 Дунав (Русе): 19 Март, 2016

Автор Тема: Ботев (Гълъбово) - Дунав (Русе) 0:1  (Прочетена 21146 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

erosso

• Напредващ
  • Публикации: 732
  • Одобрение: +10/-1
    • Профил
Re: Ботев (Гълъбово) - Дунав (Русе) 0:1
« Отговор #195 -: 21 Март, 2016, 22:35 »
Ти наистина ли смяташ, че местната власт е благодарение на феновете на Дунав, със тях или без тях , те си бяха подсигурили властта , да се надяваме просто да си изпълнят предизборните обещания , или поне по-голямата част от тях , като това Дунав да е в А група и да се направи едно Страхотно стадионче... имам смелостта да кажа че можем да имаме 100 % по-добър стадион от Лудогорец ,стига да искат нашите управници и да сме с най-добрият стадион в Северна България !
Конспирациите са хубаво нещо, но нека говорим сериозно. Други градове хич не бяха си осигурили вота и дори имаше изненади. Тук в Русе, ако си проследил с колко гласа спечели ГЕРБ и Пламен Стоилов на критичната граница, то мисля, че би трябвало да е ясно какъв голям решителен процент са дори минимално присъстващите на един мач, да не говорим за 5 или 6 хил. човека. Дори на една 1/5 от тях това да им е било мотивация да гласуват, то те са пак доволно решителен дял.  А те са много повече. Хората си искат футбола. Но наистина, да не се отклоняваме от темата.

не искам да се отклонявам от темата , но толкова добре ги проследих че бях председател на СИК , и ти казвам ,че ГЕРБ и Пламен Стоилов бяха убедително на първо място , и съм далеч от мисълта че всички които идват на всички мачове са гласували за ГЕРБ

FOREVER DUNAV FOOTBALL TEAM

erosso

• Напредващ
  • Публикации: 732
  • Одобрение: +10/-1
    • Профил
« Отговор #196 -: 21 Март, 2016, 22:46 »
Ти наистина ли смяташ, че местната власт е благодарение на феновете на Дунав, със тях или без тях , те си бяха подсигурили властта , да се надяваме просто да си изпълнят предизборните обещания , или поне по-голямата част от тях , като това Дунав да е в А група и да се направи едно Страхотно стадионче... имам смелостта да кажа че можем да имаме 100 % по-добър стадион от Лудогорец ,стига да искат нашите управници и да сме с най-добрият стадион в Северна България !
Конспирациите са хубаво нещо, но нека говорим сериозно. Други градове хич не бяха си осигурили вота и дори имаше изненади. Тук в Русе, ако си проследил с колко гласа спечели ГЕРБ и Пламен Стоилов на критичната граница, то мисля, че би трябвало да е ясно какъв голям решителен процент са дори минимално присъстващите на един мач, да не говорим за 5 или 6 хил. човека. Дори на една 1/5 от тях това да им е било мотивация да гласуват, то те са пак доволно решителен дял.  А те са много повече. Хората си искат футбола. Но наистина, да не се отклоняваме от темата.

Оффтопик :

Пич, ти къде си бил през последните години ? Какви граници, какви 5-6 хил. души !? ГЕРБ в Русе спечели с 52 % ( 29 хил. гласа ), а вторият получи 17 % ( 9 хил. гласа ). Къде я видя тази тънка граница ? Да не говорим, че на всеки му беше ясно, че те ще спечелят във почти всички големи градове, като дори загубите в Плевен и Добрич бяха изключителни сензации.
+1 подкрепям и аз точно това му казах на момчето :) иначе стига сме спорили , дано си изпълнят обещанията ГРОБ (ГЕРБ)
FOREVER DUNAV FOOTBALL TEAM

Faas

• Напредващ
  • Публикации: 620
  • Одобрение: +36/-3
    • Профил
« Отговор #197 -: 22 Март, 2016, 18:35 »
  Умишлено не коментирах този мач, почувствах се истински омърсен от присъствието си на стадиона. От адската помия и злоба, изляла се по линията Дунав-Русе-Веско Великов. Невероятна простотия и простаци има в този район, направо пишат история в сферата. За да разбера къде съм попаднал, още преди началото на мача, съдбата реши да ме срещне и с националната им гордост, Пацо брадъра.  ;D  Или Милан-а, де да знам... Точка.
  Това, което искам да ви напиша е за съдийството. Мнението ми е, че това е един от мачовете, в който не трябва да сме критични към тях и да говорим за ощетяване. Главният свири със самочувствие, изобщо не даваше ухо на случващото се по трибуните. Помня поне две, оплитания и съответно падания в нашето наказателно поле, което много съдии биха свирили за дузпа.
 Патев, с безкомпромисната си игра първото полувреме, направо вбеси "ултрасите", искаха да го разкъсат. ;D  Нашите играха много мъжки, харесва ми това самочувствие, което се усеща в тях, че това е Дунав, водачът в групата и сме тук за победа.  8)
 Поздравявам тима на домакините, че няма манталитета на публиката си! Играха си мача без разправии и типичния домакински ербаплък да го кажа. Играта беше твърда имаше остри влизания и в двете посоки, но терена определено носи вина, макар и затревен, на бабуни, топката цял мач като пинг понг.
 Вие сте като богопомазани, дори и на видеото не се чува какво се случва, как се забавляват местните.
 Само Дунав!
« Последна редакция: 22 Март, 2016, 18:37 от Faas »

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
« Отговор #198 -: 22 Март, 2016, 18:51 »
То това ще им остане на местните каубои. Стойностен отбор на село скоро няма да видят, освен ако жребият за Купата наесен не ги срещне с някой такъв. А за Пацо брадъра нямам думи - не съм виждал по-голям селянин в национален ефир. Явно е образец на типичен "ултрас"-селяндур от Гълъбово. Радвам се, че повече няма да играем там.

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
« Отговор #199 -: 22 Март, 2016, 20:06 »
Нямам нищо против българското село и жителите му, ама като гледах записа от мача селянията ми дойде в повече!То не бе мучене, не бяха нечленоразделни подвиквания. Добре, че нашите и съдията, към когото нямам забележки, освен влизането с краката напред на онзи №33 (чист червен картон), не се подадоха на провокациите и се отървахме без контузии. Като гледам и наказани нямаме за следващия мач, въпреки трите жълти картона. Просто силно се надявам в близко бъдеще да не играем повече с такива отбори и на такива стадиони!