Добавени събития

• "Б" група: Ботев (Гълъбово) 0-1 Дунав (Русе): 19 Март, 2016

Автор Тема: Ботев (Гълъбово) - Дунав (Русе) 0:1  (Прочетена 21088 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

El rio gigante

• Фен
  • Публикации: 10558
  • Одобрение: +180/-52
    • Профил
Re: [19.03 || 15:30] Ботев (Гълъбово) - Дунав (Русе)
« Отговор #15 -: 14 Март, 2016, 21:13 »
И двата мача с Нефтохимик, и Поморие се играха на лош терен срещу пределно мотивирани съперници, нормално е да заложим на физическа игра с повече единоборства и преса. В същото време имахме и достатъчно положения за гол, така че не може да се приказва за липса на идея. Но сега отборът не се втурва толкова масово в нападение и затова вкарваме по-малко. Ако се върна година и половина назад, бих предпочел да играем неособено красиво, но да бием Локо Горна за Купата с подобна практична игра. Прекалено много е заложено в момента на карта и прекалено голямо напрежение има върху играчите, за да имате претенции и за играта да бъде най, най доброто. Няма как да стане. Отборът дава всичко от себе си, няма какво все да се търсят кусури за щяло и нещяло. Ако вкарвахме всеки мач всичките си положения, щяхме да се борим за ШЛ, хайде стига...
« Последна редакция: 14 Март, 2016, 21:15 от RIVER »
Only the dead fish follow the stream

dimitrovv1991

• Фен
  • Публикации: 2018
  • Одобрение: +35/-3
    • Профил
« Отговор #16 -: 14 Март, 2016, 21:19 »
Самочувстието (когато е подплатено) идва с времето и успехите, а ние все още нищо не сме постигнали ;)
Как да не сме постигнали? Първи в класирането с аванс от 5 т. пред втория, най-доброто нападение, най-добрата защита, най-висока посещаемост в Б група. Това нищо ли е? Може да не е всичко, но не е и нищо. Пък и е предостатъчно за самочувствие когато излязат на стадиона в Гълъбово. Разбира се напълно съсредоточени, концентрирани, нахъсани, раздаващи се както обикновено. Моята прогноза за този мач е победа за нас 80%, равен -15%, загуба - 5%. Тоест, загубата е "практически недостоверно събитие", но не е напълно изключена. Патев вече доказа , че може успешно да заменя Ковачев. Време е и Яни Иванов да покаже защо е в Дунав. Има и други достатъчно надеждни варианти. И, най-вече, ще играем не срещу Лудогорец, а срещу едно посредствено заводско отборче. При това гостуване ако не бием, то къде тогава? Трудно, лесно, победата трябва да се гони докрай!
      Мен ме притеснява нещо друго. Поне трима съфорумци, на които съм склонен да вярвам, говорят за липса на креативност в играта ни, за тактика която е остаряла и непродуктивна. В същото време Великов казва "футболистите изпълниха напълно всичките ми указания"! Може би той залага на такъв тип игра като по-малко рискова, предвид важността на мачовете и качествата на противниците? Не знам, чакам вашето мнение...

Не знам за каква липса на креативност може да се говори, особено за мача с Поморие. Първото полувреме нашите си започнаха много добре и креативно, но просто страничния вдигаше засада при всеки опит да се играе на ръба на засадата. Това според мен доведе и до промяната в тактиката и преминаване към "безкрайните центрирания"...
Вдигнете го малко това самочувствие. Стига с тея загубеняшките приказки. Групата била изравнена, всеки мач бил финал, всички били много силни. НЕ, НИЕ В МОМЕНТА СМЕ ПЪРВИ И МАЧКАМЕ НАРЕД. ОТИВАМЕ ТАМ КАТО ФАВОРИТИ, ВЗЕМАМЕ СИ МАЧА БЕЗ ПРОБЛЕМ И СЕ ПРИБИРАМЕ!
Българите- това е народ, който имаше всичко, което е пожелавал; те вярваха, че светът е открит за тях; те никога не се съмняваха в победата си; това е народът, на който се учудваше светът.
                                                                Магнус Феликс Eнодий,486г.

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #17 -: 14 Март, 2016, 21:32 »
Евго, съгласен съм, ама ей така дълги години бяхме с голямо самочувствие - тия са селянин, ония под нивото ни. Нека просто не си играем със съдбата. И да, групата е изравнена и ние сме лидери защото досега не сме подценили нито един мач. Може да го наречеш суеверие и какво ли не, но човек в даден момент почва да вярва в какви ли не неща. Отборът ни е достатъчно класен и си има самочувствие, което показва на терена, няма какво да го правим с приказки.

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
« Отговор #18 -: 14 Март, 2016, 21:42 »
Като се замисля, много "Ботев"-и ни се събират напоследък. Ще ги уредим всичките.  ;D ;D

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил
« Отговор #19 -: 15 Март, 2016, 00:48 »
Предпочитам да уредим този от Гълъбово, а за другия да си запазим патроните за официален мач.

В събота го дават да вали в Гълъбово, така че се очертава отново мач на тежък терен.

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #20 -: 15 Март, 2016, 09:53 »
Да се надяваме, че имаме богат запас от патрони.  :) Предпочитам да подхождаме биткаджийски и да търсим позитива от всеки мач, разбира се с някаква мярка. Ясно е, че специално на нас - публиката в Русе - няма да ни се накриви калпака, дори да паднем, но един евентуален успех именно над такива отбори дава обществения отзвук и повдига имиджа. Нещо, от което сякаш малко се нуждаем, след като беше понакърнен от онази злощастна контрола на Армията. За нас има нужда да се говори и тръби, за да увеличим обществената подкрепа и извън града. Ботев Пд е точно обор, с който би трябвало да можем да влизаме в битка като с равен, ако ще правим нещо и няма какво да се икономисваме и пак да подхождаме със супер респект.

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #21 -: 15 Март, 2016, 12:48 »
Целта на мача с Ботев Пд може да е само да запазим игрова форма преди мача с Локо ГО, но трябва да внимаваме за контузии. Несериозно е изобщо дори да коментираме тази контрола като някакъв мач със значение за отбора, освен чисто да запазим игрови ритъм, както и да се даде възможност на играчи, които лекуваха контузии като Яни или влизат по-рядко да придобият спортна форма. Това е. Нямаме нищо какво да доказваме в такива контроли - дай Боже Ботев Пд ще ги мислим следващата година. Сега на дневен ред са Гълъбово и Горна.

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #22 -: 15 Март, 2016, 13:24 »
Ами аз не съм казал, че мачът е от жизненоважно значение за нас, точно обратното. Но е важно как ще се представим заради обществения образ на клуба. Ако и Ботев си кажат така, че няма смисъл да се напрягат и то ще стане една контрола за чудо и приказ на ниво А окръжна. Ясно е, че се правят експерименти и се вкарват различни играчи, но трябва и баланс и обиграване срещу силен отбор. Аз така мисля и смятам, че такава е целта. Основите на това, което искате, започва да се гради именно от тук с една символика и самоуважение, а не някъде на друго място. Това че имаме пряка полза да вземем мачовете си срещу Ботев от Гълъбово и Локо ГО не значи, че трябва да зачеркнем контролата с Ботев Пд като "мач без значение". Колкото и да няма пряко значение, има нещо нематериално и косвено като полза. После нали се сещате, че както винаги по всички медии ще се шуми, пише и тръби кой как играл и как е свършил мачът. То отсега почнаха, пък да не говорим после...

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #23 -: 15 Март, 2016, 13:30 »
Медиите са си медии - спечелването на промоция си е друга работа - трябва да имаш стратегия, да знаеш къде да натиснеш с всички сили, къде да запазиш, защото пътят е дълъг и труден. С Ботев ПД трябва да играем дотолкова, че да се гарантира колкото е възможно, че няма да има неприятни контузии. Изобщо не може да се чака там да видим това раздаване и хвърляне, както в мачовете досега за първенство. И мен лично резултатът не ме вълнува толкова, стига да няма извращения като с ЦСКА, но там причината беше съвсем друга и всички я знаем - безкрайно уморен отбор и много контузии и като цяло недобре планирана проверка при тези обстоятелства.
Не можем да гледаме на този мач по друг начин, освен каквото реално той е - подготовка за Локомотив Горна Оряховица. Колкото и да ви е изкушаващо да витаете в облаците, Дунав в А група не е, все още е далеч от класирането за там и има още много борба преди това дай Боже да се случи. Така, че Ботев Гълъбово и Локомотив ГО и другите мачове са тези, в които искам по медиите да се тръби, че сме спечелили и сме играли силно.
« Последна редакция: 15 Март, 2016, 13:35 от RIVER »

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #24 -: 15 Март, 2016, 13:40 »
И мен лично резултатът не ме вълнува толкова, стига да няма извращения като с ЦСКА...
Ето с това съм абсолютно съгласен с теб. И никакви оправдания. Сигурен съм, че футболистите от двата отбора сами ще се пазят от контузии. Все пак това е Ботев Пловдив, не е някой селски отбор.

Но както казваш, на дневен ред е настоящият мач в събота с другия Ботев. Дано само теренът там не е лош, че някой каза, че гледал прогнозата за събота, че не била особено обещаваща. Само това е нещото, което ме притесни и което може да попречи.

rusenec65

• Фен
  • Публикации: 2279
  • Одобрение: +92/-7
    • Профил
« Отговор #25 -: 15 Март, 2016, 15:57 »
Наказания след кръга в "Б" група15.03.2016 14:36 

20-ти кръг Б” група
С предупреждения –  31 състезатели

Със спиране от състезателни права
ССПлв.
Евгени Сашов АлександровПФК „Литекс”  Ловеч150
Диян Христов ДимовФК „Дунав” Русе260
Мартин Стоянов КовачевФК „Дунав” Русе175
Аймен СудаФК” Локомотив”ГО175
Живко Димитров ХаджиевПФК Нефтохимик175
Анатоли Георгиев ЛулейскиФК „Септември” Симитли1250
Янаки Валентинов СмирновПФК „Лудогорец II” Разград1200
Преслав Ивелинов ПетровПФК „Лудогорец II” Разград3200

Лошо,губим Виерата даже и за Локо Го...
И НА СЕВЕР И НА ЮГ САМО ДУНАВ НИКОЙ ДРУГ

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #26 -: 15 Март, 2016, 17:23 »
Хм... плюс това:

"За хвърлени предмети, на основание чл. 37, ал.1, т.4, б.А, предложение 1 ДК наказва ФК "Дунав" гр. Русе с имуществена санкция в размер на 250 лева."

Надявах се да не са го забелязали, но уви. Не знам някои хора как не го разбраха, че не трябва да го правят това. Може би не е лошо по някое време преди следващото домакинство да напомните и обясните това на всички и тук, и на фейсбук страницата. Щото някой, мислейки си, че извършва геройство, носи петдесетократна щета на клуба.

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #27 -: 15 Март, 2016, 17:47 »
А Созопол предния кръг за бомбички?

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил
« Отговор #28 -: 15 Март, 2016, 18:54 »
Потърсих в доклада на Дисциплинарната комисия към БФС от миналата седмица и не намерих нищо за Созопол.

Ето някои от наказанията от 8 март 2016:

За нерегламентирано използване на факли, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.А – ДК наказва  ПФК "Локомотив 1926" гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За нерегламентирано използване на бомбички, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.В – ДК наказва  ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени предмети, на основание чл. 37, ал.1, т.4, б.А, предложение 1 ДК наказва ПФК "Пирин" гр. Благоевград с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За хвърлени предмети, на основание чл. 37, ал.1, т.4, б.А, предложение 1 ДК наказва ПФК "Черно море" гр. Варна с имуществена санкция в размер на 500 лева.

За нерегламентирано използване на факли, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.А – ДК наказва  ПФК "Ботев" гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За нерегламентирано използване на бомбички, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.Б – ДК наказва  ПФК "Ботев" гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

Останалите санкции за обиди и оспорване на съдийски решения няма да ги публикувам. Странно, очевидно делегатът в Созопол не е описал никакви бомбички.

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #29 -: 15 Март, 2016, 18:55 »
А дали наистина е странно?