Добавени събития

• "Б" група: Ботев (Гълъбово) 0-1 Дунав (Русе): 19 Март, 2016

Автор Тема: Ботев (Гълъбово) - Дунав (Русе) 0:1  (Прочетена 21090 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

rusenec65

• Фен
  • Публикации: 2279
  • Одобрение: +92/-7
    • Профил
Тема за мача....Мисля си ,че до ден два трябва да забравим еуфорията  от мача с Поморие,каквото било-било ...Предстоят ни още крачки към заветната А група...Поредната спирка е отбора на Ботев от Гълъбово...Есента ги бихме здраво в Русе ,но сега гостуваме на една от най-слабите защити в Б група
« Последна редакция: 19 Март, 2016, 17:28 от vivanov »
И НА СЕВЕР И НА ЮГ САМО ДУНАВ НИКОЙ ДРУГ

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил
Re: [19.03 || 15:30] Ботев (Гълъбово) - Дунав (Русе)
« Отговор #1 -: 12 Март, 2016, 21:33 »
Гълъбово разчитат предимно на домакинствата си и са много корав противник. По-добре да забравим резултата от есента в Русе, когато записахме най-високата си победа в първенството този сезон.

Nikolai Ivanov

• nikolchokolo
  • Напредващ
  • Публикации: 121
  • Одобрение: +6/-6
    • Профил
« Отговор #2 -: 13 Март, 2016, 02:14 »
Не забравяйте за купата как ги дьнихме сьщо!

Дунав завинаги!!!

El rio gigante

• Фен
  • Публикации: 10558
  • Одобрение: +180/-52
    • Профил
« Отговор #3 -: 13 Март, 2016, 03:55 »
Нищо общо няма да има предстоящият мач с двата, които изиграхме есента в Русе. В Гълъбово играят по коренно различен начин, там и теренът е доста маломерен и изравнява нещата. А и са подчертано домакински отбор. Чака ни доста тежък мач и особено предвид липсата на Диян Димов и Мартин Ковачев. Но нямаме алтернатива, освен да бием на всяка цена.
Only the dead fish follow the stream

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
« Отговор #4 -: 13 Март, 2016, 11:38 »
Нова надежда...

Без да подценявам отбора на Гълъбово и да разсъждавам дали са домакински отбор, или не, като цяло не могат да се мерят с нас.  Отиваме, виждаме и биеме. Нека те се притесняват да не ги унижававаме с много пред собствената им публика.   8) Чест им прави, че се опитват да играят футбол и не се затварят глухо назад, но едва ли биха постигнали нещо повече от почетна загуба, сори. Всичко друго би било плод на тотаджийска изненада. Прогноза 1:3.

dunavfc

• Фен
  • Публикации: 1564
  • Одобрение: +38/-7
    • Профил
« Отговор #5 -: 13 Март, 2016, 12:19 »
Ботев Гълъбово може да не играят за нищо, но взеха точки на всички водещи отбори, така че със сигурност са отбор, който играе за своята чест без да влиза във каквито и да е било уговорки. Мачът ще е труден, но ако играем напълно концентрирани и с желанието, което показваме досега през сезона, би трябвало да победим. Пък и да не победим, не бива да се правят трагедии, после идва следващ мач, всички отбори ще грешат.

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #6 -: 13 Март, 2016, 13:46 »
Групата е адски изравнена. Ето виждате вчера Локо Горна загуби точки в Мездра, ние пък загубихме в Добрич есента. Симитли са се подсилили, Разлог също. Разликата в мачовете се прави от няколко ситуации, съдийски отсъждания, повече воля за победа или късмет. Дунав от началото на сезона показва именно това - огромен хъс и себерзадаване, с който успяваме да пречупим съперниците си в повечето мачове, но никъде не сме застраховани от грешки и затова трябва пълна концентрация и респект към всеки съперник. Може да загубим точки навсякъде, грешно е да смятаме, че сме решили вчера нещо. Да, важна победа, но пък и една от многото, които трябва да постигнем до края. А това, че евентуална загуба на точки в Гълъбово щяло да бъде "тотаджийска изненада", ще се направя, че просто не съм го прочел, защото пак ще тръгнете да викате какво съм спорел и какво съм налагал...
« Последна редакция: 13 Март, 2016, 13:49 от RIVER »

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #7 -: 13 Март, 2016, 15:28 »
Знам, че групата е изравнена, но просто в случая твърдо вярвам, че сме поне малко по-добрият отбор и мисля, че ще вземем каквото ни трябва. Не бих твърдял, че Ботев Гълъбово са "домакински отбор" и един прост преглед на резултатите доказва това. Доста са нестабилни като цяло. Пък и сам установи преди време, че има нещо в играта ни, което е трудно за този противник. Както и да го гледам, не виждам как може да изгубим, ако целият свят не е против нас. Успокойте се малко и вярвайте на Веско и момчетата де.  :) Не казвам, че трябва да го ударим през просото и подготовката не трябва да е изключително сериозна, но хайде малко повече самочувствие вече. Всеки, който отсега нататък излезе срещу нас, трябва да трепери, не ние. Пък че ако паднем, ще е тотаджийска изненада, това е от ясно по-ясно и ще си проличи при букмейкърските коефициенти.

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #8 -: 13 Март, 2016, 16:25 »
Силата ни този сезон е в това, че излизаме срещу всеки съперник с мисълта, че играем срещу най-силния отбор на планетата. Те нека си треперят, но нека и ние сме по-резервирани с приказките преди мач, че изненада дебне на всеки ъгъл. Достатъчно сме се парили, за да имаме самочувствие. Самочувстието (когато е подплатено) идва с времето и успехите, а ние все още нищо не сме постигнали ;)

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
« Отговор #9 -: 13 Март, 2016, 17:49 »
Ботев Гълъбово като цяло са нестабилен отбор, но също така и непредвидим. Да припомня, че Локомотив ГО загуби там, макар и с дузпа в последната минута. Все пак съм убеден, че сме по-добрият отбор и с повече концентрация ще успеем да вземем своето, а ако имаме повече шанс, може да повторим мача от Симитли.

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #10 -: 14 Март, 2016, 01:23 »
Самочувстието (когато е подплатено) идва с времето и успехите, а ние все още нищо не сме постигнали ;)
Бихме СФК Поморие барабар с кортежа им, с човек по-малко, два пъти. Това дори Лудогорец не го е постигнал!  ;D

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
« Отговор #11 -: 14 Март, 2016, 01:55 »
Самочувстието (когато е подплатено) идва с времето и успехите, а ние все още нищо не сме постигнали ;)
Бихме СФК Поморие барабар с кортежа им, с човек по-малко, два пъти. Това дори Лудогорец не го е постигнал!  ;D
С(ФК) като Съдийски?  :)

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
« Отговор #12 -: 14 Март, 2016, 09:33 »
Как да не сме постигнали? Първи в класирането с аванс от 5 т. пред втория, най-доброто нападение, най-добрата защита, най-висока посещаемост в Б група. Това нищо ли е? Може да не е всичко, но не е и нищо. Пък и е предостатъчно за самочувствие когато излязат на стадиона в Гълъбово. Разбира се напълно съсредоточени, концентрирани, нахъсани, раздаващи се както обикновено. Моята прогноза за този мач е победа за нас 80%, равен -15%, загуба - 5%. Тоест, загубата е "практически недостоверно събитие", но не е напълно изключена. Патев вече доказа , че може успешно да заменя Ковачев. Време е и Яни Иванов да покаже защо е в Дунав. Има и други достатъчно надеждни варианти. И, най-вече, ще играем не срещу Лудогорец, а срещу едно посредствено заводско отборче. При това гостуване ако не бием, то къде тогава? Трудно, лесно, победата трябва да се гони докрай!
      Мен ме притеснява нещо друго. Поне трима съфорумци, на които съм склонен да вярвам, говорят за липса на креативност в играта ни, за тактика която е остаряла и непродуктивна. В същото време Великов казва "футболистите изпълниха напълно всичките ми указания"! Може би той залага на такъв тип игра като по-малко рискова, предвид важността на мачовете и качествата на противниците? Не знам, чакам вашето мнение...

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #13 -: 14 Март, 2016, 10:03 »
С(ФК) като Съдийски?  :)
Грешката е вярна, [member=2106]nitro77[/member]  :) Оставил съм на въображението на хората да го интрпретират и като "садистки", "сопаджийски", "симулативен" и т.н.

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #14 -: 14 Март, 2016, 10:20 »
Мен ме притеснява нещо друго. Поне трима съфорумци, на които съм склонен да вярвам, говорят за липса на креативност в играта ни, за тактика която е остаряла и непродуктивна. В същото време Великов казва "футболистите изпълниха напълно всичките ми указания"! Може би той залага на такъв тип игра като по-малко рискова, предвид важността на мачовете и качествата на противниците? Не знам, чакам вашето мнение...
Мисля, че това би било прибързан извод на този ранен етап. Спомням си, че Веско Великов каза в едно интервю, че вече залагат на практичния футбол. Може и от това да се създава такова впечатление и лично аз не мога да преценя на този етап. Малко ме притесняват някои елементи от стила на игра, но ми харесва, че побеждаваме, макар и с 1:0. Например сега този мач с Ботев Гълъбово ще е един своевременен атестат за това. Ако се случи изненада тук, тогава трябва да направим сериозен анализ. Затова тотално изключвам такова "недостоверно събитие" в Гълъбово. Това, което ме притеснява както сега, така и през есенния полусезон е, че с лека ръка пропиляваме не едно и две 100%-и положения на почти празна врата. Бракът ни пред противниковата врата сякаш е малко над лимита. В "А" група така няма да стане, там от две-три чисти положения поне едното трябва да се отбележи. Поради тази причина се моля това момче Антон Огнянов най-после да се отпуши, защото случи ли се веднъж, ще стане страшно за противниковите вратари. В него ми е надеждата да даде онова малко плюс към Будинов, Чакъров и компания.
« Последна редакция: 14 Март, 2016, 11:41 от Obiknoven Fen »