Добавени събития

• "Б" група: Дунав (Русе) 1-0 ОФК Поморие (Поморие): 12 Март, 2016

Автор Тема: Дунав (Русе) - ОФК Поморие 1:0  (Прочетена 18541 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил
Re: [12.03 || 15:30] Дунав (Русе) - ОФК Поморие
« Отговор #30 -: 09 Март, 2016, 22:11 »
Русе, къде си ти в събота?

[youtube]https://youtu.be/hrW3yqXRbIM[/youtube]
« Последна редакция: 09 Март, 2016, 22:12 от vivanov »

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
« Отговор #31 -: 09 Март, 2016, 22:33 »
Отивам аз на мач, отивам аз на мач и не ме търсиии!  ;D

Закупен билет от ФМ-център, 9 март, 16:13, номер 004419.

Хм, само 30-на билета днес от този обект. Надявам се в четвъртък и петък да са повече.

« Последна редакция: 09 Март, 2016, 22:43 от nitro77 »

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
« Отговор #32 -: 10 Март, 2016, 11:58 »
Съдийски наряд:
12 Март 2016 г. Събота 15:30 ч.
ФК Дунав 2010 - ОФК Поморие

ГС: Никола Антонов Попов
АС: Веселин Мишев Добриянов, Георги Пламенов Тодоров
4-ти: Стоян Христов Денев
СН: Тихомир Георгиев Боболов

http://bgfootball.com/referee.php?id=15

« Последна редакция: 17 Март, 2016, 12:03 от Obiknoven Fen »

rusenec65

• Фен
  • Публикации: 2279
  • Одобрение: +92/-7
    • Профил
« Отговор #33 -: 10 Март, 2016, 15:29 »
Дунав завинаги" към работодателите в Русе: Споделете с нас футболния празник    Topnovini.bg
Призив към работодателите в Русе отправят феновете на ФК "Дунав".
Техният любим отбор посреща "Поморие" на 12 март от 15:30 ч. на Градския стадион в дерби мач от 20-ия кръг на първенството в "Б" група. Към момента "драконите" са водачи във временното класиране с актив от 42 точки, а гостите от курортния град са втори с 2 по-малко. Въпреки че срещата е в събота, денят е работен, тъй като се отработва станалият почивен 4 март.
Поради това, фен клуб "Дунав завинаги" призовава работодатели да дадат възможност на своите служители да посетят важния двубой.
Ето какво гласи и апелът на привържениците на "драконите":
Уважаеми работодатели, представители на едрия, средния и дребния бизнес в Русе.
На любимия ни "Дунав" му предстои един от най-важните мачове през последните 25 години. Такъв може да се окаже и всеки следващ през тази пролет, в която футболистите, треньорският щаб начело с Веселин Великов и ръководството на клуба са се устремили да върнат отбора, носещ името на голямата европейска река сред най-добрите в България.
На 12 март обаче посрещаме втория във временното класиране - "Поморие". Въпреки че е събота, това е официален работен ден.
Поради това призоваваме да дадете шанс на своите служители да изживеят и споделят с нас този празник, в какъвто вярваме "драконите" ще превърнат предстоящата събота. Заповядайте и Вие!
Защото - където е текло, пак ще тече!
Припомняме, че продължава и предварителната продажба на билети за срещата. Всеки желаещ може да се сдобие с пропуск на по-ниската цена (4 лв.) само до 17 ч. в петък в магазин "Big Boys" на ул. "Ангел Кънчев" 23 и в обектите на "Фаст маркет" на ул. "Петко Д. Петков" 3 и "Плиска" 94. В деня на мача - 12 март, събота, билетите ще се продават с цена 5 лв. на касите на Градския стадион след 14 ч.
И НА СЕВЕР И НА ЮГ САМО ДУНАВ НИКОЙ ДРУГ

rusenec65

• Фен
    • Профил
« Отговор #34 -: 10 Март, 2016, 15:34 »
Веско Великов: Победа над Поморие на 60-70 % ще реши битката за първото място10.03.2016 15:20 
          Треньорът на Дунав (Русе) Веселин Великов обяви пред Sportal.bg, че отборът ще се хвърли на всяка цена за трите точки срещу втория в класирането Поморие. Разликата между двата тима е две точки, но "драконите" имат предимство заради фактора домакинство. Дунав не може да си позволи да загуби тази среща, тъй като в противен случай ще сдаде първото място в класирането.

"Настроението в отбора е добро и ще излезем само за победа. Имам информация за противника и според мен те са един добре обигран отбор, но не мога да кажа, че са чак толкова силни и, че са нещо особено", обяви той.

"Ще подходим много сериозно към този мач и ще се стремим на всяка цена да победим. Не можем да си позволим да подценяваме нито един противник", коментира треньорът на Дунав.

"Направихме жест към феновете, но за съжаление дават времето да е лошо за деня на мача. Много се надявам да дойдат възможно най-много хора обаче. Една победа в това дерби може би ще реши битката за първото място на 60-70 процента, тъй като се изправяме срещу пряк конкурент и втория тим в класирането", завърши Веселин Великов

vivanov

• Administrator
  • Фен
    • Профил
« Отговор #35 -: 10 Март, 2016, 22:13 »
Тази вечер около 18 часа са закупени билети с номера 3413 и 3414 от Фаст маркет - Възраждане.

El rio gigante

• Фен
  • Публикации: 10558
  • Одобрение: +180/-52
    • Профил
« Отговор #36 -: 11 Март, 2016, 01:56 »
За съжаление е критично положението с продадените билети и въпреки усилията ни, вероятно ще изгубим предварителната продажба и преференциалната цена от следващия мач...
Хората явно показват, че не ги интересува и просто не искат да се възползват от предварителна продажба. Явно доста време ще мине докато се нормализираме както от страна на феновете, така и от страна на клубната организация. Но аз вече губя надежда - прекалено много апатия и прекалено много овце виждам, че да си мисля, че сме способни да направим нещо истинско и трайно...
« Последна редакция: 11 Март, 2016, 01:59 от RIVER »
Only the dead fish follow the stream

wehrmacht

• Напредващ
  • Публикации: 360
  • Одобрение: +13/-5
    • Профил
« Отговор #37 -: 11 Март, 2016, 08:57 »
Този призив не трябваше да е към работодателите, а към тези, които определят дата/час на мачовете (нейде из БФС).
По този повод Верея измести мачът си с/у мазута с малко по-късен час.
Че 12-ти ще бъде официален работен ден за страната се знаеше доста по-рано и беше въпрос на елементарни преговорни умения срещата да бъде преместена в неделя.
ихтамнет

vivanov

• Administrator
  • Фен
    • Профил
« Отговор #38 -: 11 Март, 2016, 12:12 »
Днес в 11 часа е закупен билет с номер 3423 от Фаст маркет - Възраждане.

Твърде слабо върви предварителната продажба и най-вероятно няма да има повече намаление на цената.
« Последна редакция: 11 Март, 2016, 12:14 от vivanov »

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #39 -: 11 Март, 2016, 12:49 »
Лошото време ще ни изиграе лоша шега. Ако прогнозите бяха за по-добро време, продажбите щяха да са в пъти по-добри. Ако някой отговорен фактор от клуба чете форума, искам да помоля да не се правят прибързани изводи от продажбите за този мач и да се направи още един опит за следващото дерби с Локомотив ГО. Все пак Поморие, въпреки че е втори в класирането, не е наш традиционен съперник и едва ли би мотивирал много колебаещи се да дойдат в студа да гледат мача.
И най-важното - тази събота е работен ден. Хората, които са на работа, вероятно ще знаят едва в последния момент дали ще бъдат освободени за мача и се въздържат от предварителна покупка на билет.
« Последна редакция: 11 Март, 2016, 12:51 от nitro77 »

rusenec65

• Фен
    • Профил
« Отговор #40 -: 11 Март, 2016, 14:13 »
Когато става въпрос за "Дунав" абсолютно никакво оправдание не може да бъде лошото време...Аз от малък знам така ...Дъжд,сняг ,град ,камъни ако ще да валят,да е 35 градуса пек или минус 20 студ ,когато играе "Дунав" всички които милеят и носят някъде в сърцето си този отбор ТРЯБВА ДА СА НА СТАДИОНА ....Оправдания с лошо време аз лично НЕ ПРИЕМАМ..... :) сори,малко се разгорещих... :D

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #41 -: 11 Март, 2016, 15:26 »
Когато става въпрос за "Дунав" абсолютно никакво оправдание не може да бъде лошото време...Аз от малък знам така ...Дъжд,сняг ,град ,камъни ако ще да валят,да е 35 градуса пек или минус 20 студ ,когато играе "Дунав" всички които милеят и носят някъде в сърцето си този отбор ТРЯБВА ДА СА НА СТАДИОНА ....Оправдания с лошо време аз лично НЕ ПРИЕМАМ..... :) сори,малко се разгорещих... :D
Сетих се за мача с Левски за Купата на лигата преди 20-на години. 10000 на стадиона при минус 10 градуса и обилен снеговалеж.  :)
Да не забравяме все пак, че повечето от активно пишещите в този форум сме сред най-горещите привърженици на Дунав, но основната маса - тази, която прави бройката, се влияят от фактори като името на съперника, времето и т.н. Да не се заблуждаваме - Поморие може и да е добър отбор в момента, но исторически погледнато не е сериозен дразнител, тъй като нямаме традиционно съперничество с него, както с Нефтохимик, Спартак Плевен, Локомотив ГО и други отбори, които в момента не са в Б група.

rado9106

• Напредващ
  • Публикации: 269
  • Одобрение: +7/-2
    • Профил
« Отговор #42 -: 11 Март, 2016, 16:17 »
Само мене ли ме притеснява съдията ?
Четох в нета че в края на миналата година е направил поредица от лоши мачове и заради това е пратен да свири в "Б" група , което мен лично ме притеснява , а и е от Варна !?!

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #43 -: 11 Март, 2016, 16:24 »

"Дунав" готов за битка с "Поморие"

Автор: Topnovini.bg Петък, 11.03.2016 | 14:38

Снимка: Topnovini.bg /архив/

На сериозна битка, която може да реши в немалка степен промоцията в елита, са готови всички в "Дунав".

"Драконите" посрещат тима на "Поморие" в мач от 20-ия кръг на "Б" група на 12 март, събота, от 15:30 ч. на Градския стадион в Русе. До момента момчетата на Веселин Великов са лидери във временното класиране с актив от 42 точки, а съперникът им е втори - с две по-малко.

Припомняме, че в първата среща между двата отбора за сезона дунавци победиха с 2:1 в курортния град.

"Този мач е много важен за нас. Изходът от него може да реши на 60-70% крайното класиране. Ако играем със същия заряд, който показахме в срещите с "Нефтохимик" и "Созопол", можем да се поздравим с успех. Времето ще е лошо, затова очаквам сериозна битка, в която трябва да покажем мъжество. Надявам се и на повече подкрепа от трибуните. Това е много важно и ще мотивира допълнително момчетата да дадат най-доброто от себе си за успеха", коментира старши треньорът на "Дунав" Веселин Великов.

За мача срещу "Поморие" той отново ще може да разчита на възстановения нападател Мирослав Будинов и изтърпелия наказание бранител Мартин Ковачев. В групата трябва да е и Янислав Иванов, който лекуваше травма в адукторите. Единствено десният краен защитник Марио Петков до последно ще е под въпрос, тъй като все още не е напълно възстановен.

Припомняме, че билетите за двубоя бяха пуснати в продажба още в началото на седмицата. До 17 ч. на днешния 11 март те могат да бъдат намерени с цена 4 лв. в магазин "Big Boys" на ул. "Ангел Кънчев" 23 и в обектите на "Фаст маркет" на ул. "Петко Д. Петков" 3 и "Плиска" 94. В събота пропуските ще се продават на касите на Градския стадион за 5 лв.

Най-верните фенове на "драконите" вече заявиха, че независимо от метеорологичните условия и от това, че денят е работен ще бъдат на трибуните и ще подкрепят своите любимци. Припомняме, че от "Дунав завинаги" разпространиха и призив към представителите на едрия, средния и дребния бизнес да освободят своите служители за важния двубой.

"Призоваваме да дадете шанс на своите служители да изживеят и споделят с нас този празник, в какъвто вярваме "драконите" ще превърнат предстоящата събота. Заповядайте и Вие! Защото - където е текло, пак ще тече!", гласи част от призива на момчетата и момичетата от "небесно синята" агитка от Русе.

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #44 -: 11 Март, 2016, 17:30 »
Залози за мача:

Дунав 2,10    Равен 3,30    Поморие 3,00

Мисля, че букмейкърът взема предвид и евентуално съдийско подпиране за гостите. Иначе няма логика коефициентът за Дунав срещу Нефтохимик да е 1,30, а срещу Поморие 2,10.