Добавени събития

• "Б" група: Дунав (Русе) 1-0 ОФК Поморие (Поморие): 12 Март, 2016

Автор Тема: Дунав (Русе) - ОФК Поморие 1:0  (Прочетена 18594 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
Re: Дунав (Русе) - ОФК Поморие 1:0
« Отговор #150 -: 16 Март, 2016, 02:01 »
Без да защитавам Росен Моллов,не го познавам ,а и аз се посмях бая на стила му на коментиране ,все пак той е само един журналист и нищо повече.Явно коментаторството не му е силата ....И да е само той...Ефирът  бъка от недодялани,тенденциозни и истерични коментатори...примери колкото щете.Така че можем да подминем всичко това с една голяма усмивка  :D :D :D :D :D :D :D :D
Правилно, важното е че хората, нямащи възможност да присъстват, можаха да гледат мача, а който не му е харесал коментатора е имал опцията да изключи звука. Аз лично се посмях искренно, може би под влияние на положителното развитие на мача. Към края например, когато напрежението се покачи, дори не съм го слушал, какво говори. Между другото, това същия Росен Моллов ли е, който беше баскетболист на Дунав преди години? И RIVER, както си ги навързал тези клипчета, ще ми докараш инфаркт човек, ще кажеш че някаква буца ми застава на гърлото  >:( >:( >:( !
« Последна редакция: 16 Март, 2016, 02:16 от boti4eli »

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
« Отговор #151 -: 16 Март, 2016, 09:42 »
Този Росен Моллов стана голяма звезда тук, хахаха. Да вземем да открием нова тема за него. Не бих го нарекъл "селяк" и недейте така категорично класифицира човека. Ето на този му се вика селяк: http://www.sportal.bg/statistics_team_video.php?team=396&video=54259

Просто изпада в битов или чисто фенски стил на коментиране, за което бих го посъветвал да си вземе бележка и коригира коментара си от следващия мач. Малко по-сдържано поне по отношение на личните емоции.  ;)

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил
« Отговор #152 -: 16 Март, 2016, 10:32 »
Росен Моллов не е бил баскетболист. Журналист е, кореспондент от Русе на няколко вестника. ТВН може да дадат на Краси Минев да коментира мач на Дунав, така и така води неделното предаване "Спортът отблизо". 

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
« Отговор #153 -: 16 Март, 2016, 12:00 »
http://gong.bg/bg-football/b-grupa/sydijskata-komisiia-prizna-za-gafove-na-referite-369100

Цитат
Съдийската комисия призна за гафове на реферите

На заседание на Съдийската комисия при БФС проведено на 15.03.2016 г. бе извършен анализ на съдийството през изминалите пет кръга от първенството на А ФГ и три кръга от първенството на Б ФГ, съобщиха от Българския футболен съюз.
Констатирани бяха пропуски при ръководенето на някои от футболните срещи и конкректно на мачовете Берое – Ботев, Ботев – Черно море, Черно море – Монтана.Берое - Ботев бе ръководен от Вихрен Манев, Ботев - Черно море от Георги Димитров, а Черно море - Монтана от Мартин Стоименов.
По отношение на реферите, които са допуснали слабости, Съдейската комисия при БФС прилага предвидените в Правилника за футболното съдийство дисциплинарни наказания.
На всички съдии се обръща внимание - да спазват стриктно правилата на играта и да ги прилагат последователно при ръководенето на поверените им срещи.

И нито дума за криминалното съдийство на Никола Попов... :o

Faas

• Напредващ
  • Публикации: 620
  • Одобрение: +36/-3
    • Профил
« Отговор #154 -: 16 Март, 2016, 12:12 »
  Краси не е  за коментатор, за водене на предаване е Ок, има релаксиращ и отпускащ глас, и сега и преди в студио "Шампионска лига" с удоволствие го гледам.
 Росен, ако спре хленченето(няма ли да влезе Раденцов, няма ли,...няма ли, тая пуста топка,...трябва вече да влезе, да бъде отбелязан гол,..и т.н.) и намали фенщината, ще ни хареса, но ще ни липсва сегашния коментар. ;D  Изобщо в България, коментаторите имат навика по време на мач да умуват, разказват и прочие, но не и да си коментират нещата от терена. Като навлязоха кабелните телевизии в края на 90-те, гледах често турското първенство, Лечков беше в Бешикташ, примерен коментар от двубой,...Лечков,....Амокачи,...Лечков,..(произношението на турчина е уникално),..подавания, удар, центриране,пропуск.....от тоя род, чисто и точно, какво става на терена,някакси ги прегърнах този тип коментари.

От друга страна, Росен Моллов  русенец е нает да коментира от русенска телевизия, за русенци. Може и от такъв ъгъл да погледнем.
 Но да, светът е глобален и след качването на видеото, става друго... :)

El rio gigante

• Фен
  • Публикации: 10558
  • Одобрение: +180/-52
    • Профил
« Отговор #155 -: 16 Март, 2016, 13:11 »
Вижте, няма как никой дунавец да коментира мач на Дунав без емоция и без пристрастие. ГАРАНТИРАМ ВИ ГО! И аз да бях на негово място, може би нямаше да коментирам по много по-различен начин тези извращения и всичко това, което се случва против нас ЦЯЛ сезон досега. А повярвайте, Росен е дунавец до мозъка на костите си, не искам да го защитавам заради това. Но нашата общност и без това не е твърде голяма, че да се нападаме така. Познавам Росен и знам, че преживява абсолютно всичко, което се случва около клуба по много сериозен начин. И не, никакви Краси Миневци не могат да коментират така, че да бъде интересно. Искате стерилен и без емоции коментар и когато го получите ще искате точно обратното ;)
Only the dead fish follow the stream

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #156 -: 16 Март, 2016, 13:23 »
Аз се мъча и не мога да си представя коментар от Краси Минев. Някак си не ми се връзва, по-скоро ще ми се доспи. Абсолютно съм съгласен с вас, коментаторът ТРЯБВА да вкарва емоция, трябва да "подклажда" интереса на зрителя пред малкия екран, но все пак... Росен Моллов мисля, че би направил много добри коментари в бъдеще, обаче трябва да контролира прекалените изблици. Той нека пак си го преживява, нека пак си пуска лафовете (мен ме развеселяват  ;D ), но например да внимава как сменя тембъра и тона на гласа си. Направи ми впечатление, че както коментира някаква ситуация на терена, изведнъж рязко увеличава децибелите и започва да крещи, което лично мен буквално ме стресна на няколко пъти и някак си не ми допада. Оттук може би идва впечатлението за "истеричност", но съм убеден, че това е така поради причини, които RIVER изясни. Явно пред микрофона човек без голям опит не се усеща как го възприемат зрителите това и се надявам, че ако продължи да коментира, ще го има предвид.

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #157 -: 16 Март, 2016, 13:32 »
Аз си го възприемам така, както е - фенски коментар на фен на Дунав.
TVN е русенска телевизия, излъчваща мачовете на отбора на града, в който телевизията е, няма как да чакате друг коментар освен през призмата на фен на Дунав. Това е таргетът на тази телевизия, а не феновете на Поморие примерно (ако има такива изобщо).

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #158 -: 16 Март, 2016, 13:46 »
Междудругото гледах пак записа и преброих 9 ситуации, в които съдията свири брутално в полза на Поморие и това извън двете ситуации, които бяха публикувани като видео - става дума и за първия картон на Ковачев, и за картоните на Дунав като цяло и това, че примерно брутално нарушение срещу Будинов до тъч линията не бе даден картон за Поморие и за още 3 нарушения - също. Както и някои засади. Това са общо 11 ситуации в мача, които директно и грубо ощетяват Дунав и влияят директно на резултата.

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #159 -: 16 Март, 2016, 14:05 »
Ти така го възприемаш, но явно мнозинството зрители го възприемат по друг начин. Аз го възприемам, че ми харесва, но трябва да понамали децибелите за щяло и не щяло и такива мощни възклицания "Е...", "А..." Така се вика, когато има гол или някаква голова ситуация. Останалото нека го остави на феновете по трибуните. По едно време малко оставаше да започне да им приглася в някои нецензурни възгласи, добре че поне се въздържа и сам си призна.  ;D Да не забравяме, че Нетуъркс се води национален кабелен оператор, а и интернет страница имат.

За съдията Попов, то беше ясно, че нищо няма да кажат, даже като нищо ще го поощрят и наградят. Трагедия, трагедия... А 11 ситуации са прекалено очеизвадно много и прекалено определящи.

само дунав

• Напредващ
  • Публикации: 155
  • Одобрение: +9/-4
    • Профил
« Отговор #160 -: 16 Март, 2016, 14:06 »
Росен Моллов не е бил баскетболист. Журналист е, кореспондент от Русе на няколко вестника. ТВН може да дадат на Краси Минев да коментира мач на Дунав, така и така води неделното предаване "Спортът отблизо".
В Дунав имаше баскетболист Росен Мораров център , сега е в щатите

rusenec65

• Фен
  • Публикации: 2279
  • Одобрение: +92/-7
    • Профил
« Отговор #161 -: 16 Март, 2016, 15:28 »
Като се заговорихме за футболни коментатори......един е Николай Колев -Мичмана...Бог да го прости,няма втори като него.....
И НА СЕВЕР И НА ЮГ САМО ДУНАВ НИКОЙ ДРУГ

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
« Отговор #162 -: 16 Март, 2016, 15:59 »
В Дунав имаше баскетболист Росен Мораров център , сега е в щатите
Благодаря за уточнението, точно така! Все пак беше преди 20+ години  :)

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
« Отговор #163 -: 16 Март, 2016, 18:37 »
В Дунав имаше баскетболист Моллов, не му помня малкото име, но трябва да е било преди повече от 35 години. А колкото до коментаторите да не забравяме и Митко Чуков, невероятен радиокоментатор.

само дунав

• Напредващ
  • Публикации: 155
  • Одобрение: +9/-4
    • Профил
« Отговор #164 -: 16 Март, 2016, 20:52 »
В Дунав имаше баскетболист Моллов, не му помня малкото име, но трябва да е било преди повече от 35 години. А колкото до коментаторите да не забравяме и Митко Чуков, невероятен радиокоментатор.
[/quote  Предполагам ,че става дума за Теодор Моллов, сега е треньор в Полша
« Последна редакция: 16 Март, 2016, 20:54 от само дунав »