Добавени събития

• "Б" група: Дунав (Русе) 1-0 ОФК Поморие (Поморие): 12 Март, 2016

Автор Тема: Дунав (Русе) - ОФК Поморие 1:0  (Прочетена 18542 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

El rio gigante

• Фен
  • Публикации: 10558
  • Одобрение: +180/-52
    • Профил
Дунав (Русе) - ОФК Поморие 1:0
« -: 05 Март, 2016, 17:49 »
Ново тежко предизвикателство, но ние сме Дунав и трябва да го преодолеем заедно. Всички на стадиона и без оправдания!
« Последна редакция: 12 Март, 2016, 17:28 от vivanov »
Only the dead fish follow the stream

rusenec65

• Фен
  • Публикации: 2279
  • Одобрение: +92/-7
    • Профил
Точно така...всички на стадиона !!! С пълна концентрация и мобилизация на  силите, с пълно раздаване на терена както срещу нафтата,със строго спазване на тактическата дисциплина ЩЕ НАПРАВИМ ПОРЕДНАТА КРАЧКА КЪМ А ГРУПА....САМО ДУНАВ
И НА СЕВЕР И НА ЮГ САМО ДУНАВ НИКОЙ ДРУГ

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
Re: [12.03 || 15:30] Дунав (Русе) - ОФК Поморие
« Отговор #2 -: 05 Март, 2016, 19:29 »
Както написах в предната тема, тази поредица подозрително ми прилича на Междузвездни войни 1:1.
С лирическо отклонение спокойно си го кръщавам кръга "Епизод 3: Завръщането на сититие." (по тази линия можете сами да се сетите какво ще има в епизод 5 :P )

Бой, кръв и мъка... срещу целия свят. С нетърпение очаквам да видя кой съдия ще упълномощят с черните планове.  >:( Дано не съм прав, но не ми харесва тая работа. Ние ще се освободим от работа, въпреки всички затруднения, но лично аз ако видя онова нещо от Поморие, сигурно няма да издържа.  >:(

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #3 -: 05 Март, 2016, 20:00 »
ОФК Съдийче днес пак бият с дузпа. Дано да не е за това, че някой от Добруджа се е спънал сам себе си в наказателното поле. За кой пореден път става това нещо?

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
« Отговор #4 -: 05 Март, 2016, 20:01 »
Както написах в предната тема, тази поредица подозрително ми прилича на Междузвездни войни 1:1.
С лирическо отклонение спокойно си го кръщавам кръга "Епизод 3: Завръщането на сититие." (по тази линия можете сами да се сетите какво ще има в епизод 5 :P )

Бой, кръв и мъка... срещу целия свят. С нетърпение очаквам да видя кой съдия ще упълномощят с черните планове.  >:( Дано не съм прав, но не ми харесва тая работа. Ние ще се освободим от работа, въпреки всички затруднения, но лично аз ако видя онова нещо от Поморие, сигурно няма да издържа.  >:(
Аз даже гледам към епизод 6. Ако бием наред, заглавието ще си оправдае името отвсякъде: "Завръщането на джедаите" (сами се сетете къде). :P

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #5 -: 05 Март, 2016, 20:05 »
ОФК Съдийче днес пак бият с дузпа. Дано да не е за това, че някой от Добруджа се е спънал сам себе си в наказателното поле. За кой пореден път става това нещо?
Не само дузпа, а и червен картон за играч на гостите още през първата част. Иначе дузпата била за игра с ръка. Ще ми е интересно да гледам ситуациите, ако някога се появи запис от този мач.

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #6 -: 05 Март, 2016, 20:18 »
Ето и ексклузивен снимков материал от началото на мача ОФК - Добруджа.
Съдията: Едно на нула беше уговорката, нали?
Капитанът на ОФК: Да, с дузпа!

P1120584.jpg

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #7 -: 05 Март, 2016, 21:31 »
Аз даже гледам към епизод 6. Ако бием наред, заглавието ще си оправдае името отвсякъде: "Завръщането на джедаите" (сами се сетете къде). :P
Именно.  :) Успеем ли да спрем тъмните сили, от 7-и нататък става малко сапунка с лек "пълнеж".  ;D

Ето и ексклузивен снимков материал от началото на мача ОФК - Добруджа.
Съдията: Едно на нула беше уговорката, нали?
Капитанът на ОФК: Да, с дузпа!
Хахахахх... Направо си ги хванал из засада. Много се радвам, че има чувство за хумор.  :) Трябва да се веселим, въпреки простотиите по терените.

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #8 -: 06 Март, 2016, 00:12 »
По непотвърдена, но достатъчно достоверна информация, след края на сезона се очаква в един от четиризвездните хотели на Поморие да се състои здрав купон по случай влизането на едноименния ОФК в А група. Да присъстват са поканени заслужили членове на БФС и съдийската комисия, както и всички съдии, свирили мачове на отбора през сезона. Очаква се след купона скъпите гости да останат две седмици във въпросния хотел на разноски на ОФК-то.  :P

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #9 -: 06 Март, 2016, 00:44 »
Ако успеят да ни бият с дузпа другата седмица, предлагам ние да внесем контраоферта, включваща триседмичен пакет в петзвезден хотел на Френската ривиера, разбира се и задължително с неограничена консумация на бара.

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #10 -: 06 Март, 2016, 00:48 »
Ми за кой пореден път... За много пореден път, дето му изпуснах бройката, когато сме се чудили досега и вече чак се чувствам дебил да вярвам, че всичко е супер честно и няма проблеми.

SKCH

• Напредващ
  • Публикации: 687
  • Одобрение: +32/-6
    • Профил
« Отговор #11 -: 06 Март, 2016, 12:30 »
В Бургаско се говори, че по-скоро няма да влиза Поморие и че нямат пари за А група, за разлика от нас и пари за стадиона няма да получат. Обаче ако помните Банско, че ние, преди години, Светкавица - печелим до към 6-7 кръга преди края и после почват съмнителните резултати. Надявам се само да си вземем мача с тях за по-сигурно, а като цяло сериозната конкуренция ще дойде евентуално от Локомотив Горна Оряховица.

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #12 -: 06 Март, 2016, 13:42 »
Този сезон няма да има съмнителни резултати, поне от страна на Дунав. Обратното би означавало ритуално самоубийство и затъване в блатото на аматьорския футбол, откъдето току-що излизаме. Събитията от предходни сезони нямат никакво отношение към настоящия. А и в предходните сезони признаците за нежелание/невъзможност за промоция се забелязваха още на полусезона, докато сега няма нищо такова - напротив, работи се стъпка по стъпка в посока бъдещо участие в А група.

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #13 -: 06 Март, 2016, 13:49 »
Да не говорим, че изобщо клубът, ръководството и самия отбор бяха много по-различни от сегашния по всички възможни линии.

SKCH

• Напредващ
  • Публикации: 687
  • Одобрение: +32/-6
    • Профил
« Отговор #14 -: 06 Март, 2016, 23:47 »
Имах предвид, че се случва често в Б група, включително  и ние сме го правили - силен сезон и накрая "пролетна умора" и "изненадващо" завършване на трето място. Това очаквам от Поморие тоя сезон, не от нас :)