Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/bulaccou/public_html/fans/forum/Sources/Subs.php on line 3825
ФК Созопол (Созопол) - Дунав (Русе) 0:0

Добавени събития

• "Б" група: ФК Созопол (Созопол) 0-0 Дунав (Русе): 05 Март, 2016

Автор Тема: ФК Созопол (Созопол) - Дунав (Русе) 0:0  (Прочетена 14595 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
ФК Созопол (Созопол) - Дунав (Русе) 0:0
« -: 27 Февруари, 2016, 19:40 »
SW Episode I: The Phantom Menace - done!

next:

Episode II: Attack of the Dragons  :)

Втори епизод от тежката сага до 23-и кръг. Една битка с колкото амбициозен, толкова и груб и твърдо играещ отбор, който ни докара до нервна криза на Градския стадион миналата година през лятото. Въпреки загубата му Руменчо твърди, че са по-добрият отбор. Ще накажем ли за втори път високомерието? Мачът ще е сложен, но с хладнокръвие, технична игра и самочувствие, което вече имаме, според мен това не е проблем. Цел: победа задължителна, но и хикс не би бил лош резултат в краен случай. Предстои да видим...
« Последна редакция: 08 Март, 2016, 10:43 от vivanov »

El rio gigante

• Фен
  • Публикации: 10558
  • Одобрение: +180/-52
    • Профил
Re: [05.03 || 15:30] ФК Созопол (Созопол) - Дунав (Русе)
« Отговор #1 -: 27 Февруари, 2016, 19:45 »
Много гаден мач срещу много груб отбор с още по-дразнещ треньор, който си въобразява, че води Барселона. Със сигурност ще бъдат надъхани до краен предел срещу нас да търсят някакви реванши и изобщо бъдете сигурни, че тоталната откачалка Руменчо пак ще се вкара във филма и сигурно ще насрочи всенародно въстание срещу "изедниците" от Русе. Ние също ще трябва да им отговорим с типичната си твърдост и непоколебимост. Като цяло сложен мач, надявам се на победа, но и хикс няма да бъде кой знае колко лошо.
« Последна редакция: 27 Февруари, 2016, 19:48 от RIVER »
Only the dead fish follow the stream

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #2 -: 27 Февруари, 2016, 19:52 »
И този мач трябва да го изиграем като днешния с нефта - много битка, много здрави влизания и хладен разум, защото е ясно, че постоянно ще ни провокират. Очаквам и съдийство подобно на това в мача ни с Поморие предвид лобито на Созопол - техният кмет е част от изпълкома. Изобщо, трябва да се готвим за пореден мач, в който ще играем в числено неравенство още от първата секунда.
« Последна редакция: 27 Февруари, 2016, 19:54 от RIVER »

rusenec65

• Фен
  • Публикации: 2279
  • Одобрение: +92/-7
    • Профил
« Отговор #3 -: 27 Февруари, 2016, 21:04 »
Очаква ни много тежък и много "неравен"мач....Тия боклуци съм сигурен ,че ще ни скочат "на кръв" во главе с малоумника им тренер...Дано концентрацията ни е на 100%,дано имаме същият хъс и себераздаване като днес....Дано спазим отново на 100% и тактическите задачи и тогава ще се поздравим с успех...Явно трябва да се борим и срещу съдийските боклуци ,като гледам и днес как се опитваха тук в Русе да ни порязват и подпират съперника.Само мога да си представя какво ще е на чужд терен и то срещу тия черноморски отборчета....
И НА СЕВЕР И НА ЮГ САМО ДУНАВ НИКОЙ ДРУГ

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
« Отговор #4 -: 27 Февруари, 2016, 21:26 »
Тоя съдия, дето днес беше тук, е за убиване. Вече трети път ни лази по нервите. Аман от него! Дано повече не ни го назначават поне до края на полусезона. А че ще сме в "неравна" битка до морето е вън от съмнение. Но пък сме доказали, че можем и 14 срещу 10, ако трябва.

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #5 -: 27 Февруари, 2016, 21:30 »
Аз очаквам всичко - даже по някаква причина имам предчувствие, че ще ни сложат за съдийче някой почивал на клубни разноски я в Поморие, я в Созопол като оня калъф, който ни свиреше в Поморие - Мартин Александров. Щом нямаха срама след онзи мач там да го сложат съдия на среща в А група като награда за перфектното съдийство в Поморие, защо пък да не го пратят пак да се пробва да довърши започнатото...

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
« Отговор #6 -: 27 Февруари, 2016, 22:08 »
Все пак има и добра за нас новина покрай предстоящия мач. Единият от двамата водещи реализатори на Созопол Станимир Митев е бил изгонен на мача с Добруджа, при това за много глупава постъпка. В рамките на няколко секунди е получил жълт и червен картон за оспорване на съдийско решение. Това обаче не бива да ни успокоява, а да ни мобилизира допълнително за оспорваната битка, която се очертава.

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #7 -: 27 Февруари, 2016, 22:10 »
В тази връзка мен ме интересува какво е положението с Ковачев и Димов от нашите? Те получиха жълти картони днес, а защо имам впечатлението, че за двамата или поне един от двамата това означава наказание? Дано не съм прав.

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #8 -: 27 Февруари, 2016, 23:06 »
Ако се вярва на статистиката на sportal.bg, това е 4-ти жълт картон за Димов и първи за Ковачев, така че би трябвало да имат право да играят в следващия мач.

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #9 -: 27 Февруари, 2016, 23:11 »
Хм, в никакъв случай не мисля, че е първият картон на Ковачев.

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
« Отговор #10 -: 27 Февруари, 2016, 23:35 »
Много добро начало на полусезона за Дунав, не само заради страхотната победа, но и впредвид на резултатите от останалите мачове в групата. Както се казва дотук добре, ама ни предстои среща, която ми напомня "незнайно" защо, на една друга такава, тази срещу Поморие. В добавка обаче имаме и онова гнусно джудже, дето ако го слушаш ще излезе, че отбора му е за минимум Премиер Лигата и е бъдещето на българския футбол, както се беше изказал неподготвен веднъж. Иска ми се да ги тупнем едно хубавичко и да му слушам умнотиите. Така че, силно се надявам на успех, за да се приключи с това отборче. Със сигурност почваме 11 срещу 14, концентрацията на мах и никъкво подаване на провокациите отсреща. Доказали сме, че можем да се справим във всякъкви ситуации, няма да ни е за пръв, нито за последен път. Успех, момчета!

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #11 -: 28 Февруари, 2016, 00:02 »
Хм, в никакъв случай не мисля, че е първият картон на Ковачев.
Най-вероятно си прав. При внимателно вглеждане се вижда, че в някои мачове не са отразени смените и картоните.

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
« Отговор #12 -: 28 Февруари, 2016, 10:19 »
Хубаво би било, ако ръководството осигури един автобус до Созопол. Няма да струва кой знай какво при тия евтини горива. А пък това е най-тежкото ни гостуване тази пролет. Созопол нямат голяма публика, така, че една гостуваща агитка от 40-50 човека ще им се противопостави успешно. Дано Яни се възстанови напълно, защото той е единственият футболист в редиците на Дунав, който успешно може да замени Димов ако се наложи.

El rio gigante

• Фен
    • Профил
« Отговор #13 -: 28 Февруари, 2016, 10:22 »
Не бих казал, че е най-тежкото - не забравяй и Оборище. А за автобуса - каквото - такова. Със сигурност ще има подобаваща подкрепа от фенове на Дунав с или без автобус. Ако Димов е наказан, мисля има още една опция - Читаков и Раденцов да играят заедно.

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
« Отговор #14 -: 28 Февруари, 2016, 11:34 »
Определено със Созопол ще е най-тежкото гостуване. Вече го написахте защо - 14 срещу 11! Гостуваща агитка ще има сигурно, но друго е да се изсипе цял автобус и още 5-6 коли поне ;)
Да, има кой да замени Димов при нужда, но Яни Иванов би бил най-добрият вариант, за това го вземахме все пак - снажен, креативен, борбен...