При мен връзката с фейсбук я виждам най-горе вдясно през буквата f. Но май наистина е малко "скрита", тъй като когато скролваш надолу към основните връзки и браузърът я скрива.
Благодаря и аз за труда ви и за новия дизайн. Изглежда някак по-разчупен и модерен в сравнение с предишната версия.
Харесват ми и онлайн глезотийките и се надявам да бъдат развити с времето.
Адски много би било удобно, когато човек бърза и иска да реагира да си купи един или няколко билета примерно или ако нямаш време, да си закупиш някой артикул с доставка до дома. Всъщност не знам дали би било осъществимо през онлайн системата да се въведе и възможност за заявяване и плащане на абонамент примерно за различни стандартизирани периоди или по избор на посетителя. Мисълта ми е, че с един клик и една такса за превод си осигуряваш входа за n на брой посещенията, когато знаеш, че ще си на линия в града. Освен това ако има възможност за дарения/спонсориране, може много дунавци по сърце, пръснати по света и у нас, да станат благодетели на клуба.
А, да, забравих. Същото така с времето не би било лошо да се въведе и версия на английски, би било полезно от много гледни точки. Виждал съм сайтове по света, където има такива версии и те невинаги са 1:1 с версията на матерен език.