Добавени събития

• Литекс Б (Ловеч) 1-2 Дунав (Русе): 06 Декември, 2015

Автор Тема: Литекс Б (Ловеч) - Дунав (Русе) 1:2  (Прочетена 14148 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
Литекс Б (Ловеч) - Дунав (Русе) 1:2
« -: 30 Ноември, 2015, 19:27 »
Последен мач за тази есен. Един полусезон, в който предизвикахме фурор, трябва да бъде завършен по подобаващ начин със заслужено първо място!
« Последна редакция: 06 Декември, 2015, 18:46 от vivanov »

rusenec65

• Фен
  • Публикации: 2279
  • Одобрение: +92/-7
    • Профил
Re: Литекс Б (Ловеч) - Дунав (Русе) [ 06.12. || 14:00 ]
« Отговор #1 -: 30 Ноември, 2015, 19:38 »
И аз си мисля ,че този мач обезателно трябва да спечелим с пълно  себераздаване на терена...САМО ДУНАВ !!!
И НА СЕВЕР И НА ЮГ САМО ДУНАВ НИКОЙ ДРУГ

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
« Отговор #2 -: 01 Декември, 2015, 09:41 »
Най-вероятният резултат от този мач е победа за Дунав разбира се. Една футболна гала вечер на есенния сезон в неделя ще е най-подходящият завършек на годината в която Дунав показа, че се възражда. Срещу не особено добре представящият се отбор на Литекс 2, с една от най-пропускливите защити в групата, при играта която показахме срещу Разград 2 , това е напълно постижимо. Само Дунав!!!

WorldWideDunav

• Напредващ
  • Публикации: 250
  • Одобрение: +7/-7
    • Профил
« Отговор #3 -: 01 Декември, 2015, 22:52 »
Тъжно ми е, че в продължение на няколко дена, никой не направи тема за този мач.

Дано да победим и ЗАСЛУЖЕНО да сме на първото място през зимната пауза. 0-2 резултат от мен и се надявам да има пълно себераздаване на всички футболисти. Според мен, ако дръпнем с 4 точки поне сега, няма да имаме проблем на пролет за А
Dunav is being loved all around the world !

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #4 -: 01 Декември, 2015, 23:12 »
Като гледам активността във форума последните седмици, направо е радващо, че въобще има тема за мача. Мисля си все пак, че хората вече се настройват на празнична вълна и този отлив малко или много е нормален. Сигурен съм, че напролет ще бъдем по-активни, а може и преди това, ако има промени в клуба (дай, Боже, да са положителни), както и ако започне така очакваната реконструкция на стадиона.

От този мач очаквам нищо по-малко от убедителна победа и съм сигурен, че имаме всички предпоставки да я постигнем. Прогноза: Литекс Б - Дунав 0:3.
САМО ДУНАВ!

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил
« Отговор #5 -: 02 Декември, 2015, 00:46 »
Всеки един тук е част от форума и може да отвори тема. Има достатъчно образци как да изглежда заглавието за да се вписва към останалите теми за мачовете в този раздел. Няма смисъл, някой да чака някой друг да отвори тема.

Аз съм далеч от мисълта, че може да ни очаква лесен мач. Такъв в тази група няма, освен ако сами не си го направим лесен с бърз гол и добро стечение на обстоятелствата. Иначе във всяка една среща може да загубим точки. Мачът в Ловеч не е изключение.

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #6 -: 02 Декември, 2015, 01:02 »
Благодаря, че вече втори мач оставяте на мен да отворя темата. Естествено, правя това с голямо удоволствие.
Тъжно ми е, че в продължение на няколко дена, никой не направи тема за този мач.
По неписано правило темата за нов мач се пуска ден-два след приключване на предишния, може и на същия ден. Можех да отворя темата и по-рано, но тъй като съм пуснал и тази за предишния мач, реших да изчакам и да дам шанс на някой друг. Поради явна липса на други желаещи обаче, реших да действам.  Освен това вече забелязвам тенденция - мачовете, за които пускам теми, обикновено завършват с разгромна победа за "Дунав" - досега имам в "актива" си 4:0 и 4:1.  ;D  Надявам се традицията да продължи и в този мач.

rusenec65

• Фен
  • Публикации: 2279
  • Одобрение: +92/-7
    • Профил
« Отговор #7 -: 02 Декември, 2015, 09:56 »
Nitro ами тогава се считай директно за назначен за отговорник по отварянето на нови теми за мачовете на Дунав..хахаха ;D :D :)
И НА СЕВЕР И НА ЮГ САМО ДУНАВ НИКОЙ ДРУГ

erosso

• Напредващ
  • Публикации: 732
  • Одобрение: +10/-1
    • Профил
« Отговор #8 -: 02 Декември, 2015, 10:08 »
Притесняваме възможността ако почнат реконструкция на градския стадион , и ние се борим за промоция , мачовете ни да се изместят във Бяла , това ще е лошо тъй като много по-малко публика ще посещава мачовете ни.... и не е добра идея , смятам че до края на първенството трябва да си изиграем мачовете на градския , и за 2-3 месеца ако имат желание после винаги могат да направят ремонт на игрището и т.н.
FOREVER DUNAV FOOTBALL TEAM

wehrmacht

• Напредващ
  • Публикации: 360
  • Одобрение: +13/-5
    • Профил
« Отговор #9 -: 02 Декември, 2015, 11:52 »
erosso, не се притеснявай за реконструкцията на Градския, не се очаква да е чак толкоз грандиозна, че да се налага ползването на друг стадион: още 1 козирка + още ПВЦ седалки и евентуални пилони за ел. осветление - всичко става ходом, в паузи и промеждутъци, както вървеше досегашната т. нар. "реконструкция".
ихтамнет

ISTINATA

• Напредващ
  • Публикации: 590
  • Одобрение: +27/-4
    • Профил
« Отговор #10 -: 02 Декември, 2015, 12:15 »
Абе ако действително подменят целия терен и поставят дренаж и автоматична поливна система, бая време си трябва, но ако се започне веднага след края на сезона има достатъчно време :)
Относно мача, не би трябвало да имаме проблеми според мен, бием с 1-3 :)

boti4eli

• Фен
  • Публикации: 1464
  • Одобрение: +55/-13
    • Профил
« Отговор #11 -: 02 Декември, 2015, 18:08 »

Искрено се надявам, колегата nitro77 да е прав. Считам, че ще постигнем нелека, но за това пък убедителна победа ! Моля, подавайте информация за контузените и наказани играчи! Ще е супер всички да са на линия за поредния финал, който предстои. Весели празници на всички!

SKCH

• Напредващ
  • Публикации: 687
  • Одобрение: +32/-6
    • Профил
« Отговор #12 -: 02 Декември, 2015, 21:48 »
И все пак мисля, че ще се справим с Литекс 2 - показват доста непостоянна игра, отчетоха разгромни резултати, а и вече като че ли съвсем им липсва мотивация. 

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #13 -: 02 Декември, 2015, 22:29 »
Хубавото на Б отборите е, че приоритетът им е обиграването на състезателите, а не победа и класиране на всяка цена. Това е много добре за нас, тъй като в този мач можем да очакваме по-отворена игра и съответно повече възможности за гол. Литекс Б напълно се вписва в този профил с една от двете най-рехави защити в групата, а ние пък сме с най-резултатното нападение. Общо взето, очаквам повторение на мача с Лудогорец Б, може би дори и с повече голове.

erosso

• Напредващ
  • Публикации: 732
  • Одобрение: +10/-1
    • Профил
« Отговор #14 -: 03 Декември, 2015, 10:03 »
erosso, не се притеснявай за реконструкцията на Градския, не се очаква да е чак толкоз грандиозна, че да се налага ползването на друг стадион: още 1 козирка + още ПВЦ седалки и евентуални пилони за ел. осветление - всичко става ходом, в паузи и промеждутъци, както вървеше досегашната т. нар. "реконструкция".

За тези неща съм съгласен , но ако почнат терена да оправят преди края на сезона , няма как да се играят  мачовете там :)
FOREVER DUNAV FOOTBALL TEAM