Автор Тема: Дунав (Русе) - Лудогорец Б (Разград) 4:1  (Прочетена 5651 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
Тема за мача. Да пожелаем успех на "Драконите" в регионалното дерби, пък било то и срещу дублиращия отбор на шампионите.
« Последна редакция: 28 Ноември, 2015, 16:02 от nitro77 »

rusenec65

• Фен
  • Публикации: 2279
  • Одобрение: +92/-7
    • Профил
Re: Дунав (Русе) - Лудогорец Б (Разград) [ 28.11. || 14:00 ]
« Отговор #1 -: 23 Ноември, 2015, 19:09 »
Поредна възможност да оглавим класирането ,естествено ако най-напред си свършим работата както трябва ,т.е.победа и да се надяваме на грешна стъпка в Панагюрище....САМО ДУНАВ !!!
И НА СЕВЕР И НА ЮГ САМО ДУНАВ НИКОЙ ДРУГ

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
« Отговор #2 -: 24 Ноември, 2015, 09:28 »
Надявам се най-после в този мач да счупим WC каръка на двете нули :D , като запазим разбира се  нулата под името на Дунав на светлинното табло ;) . Великов трябва вече да е измислил върху какво ще се набляга в тренировките през седмицата. Кой знай какви промени в състава едва ли ще настъпят, защото резервите ни са крайно ограничени, но начина по който ще атакуваме трябва да се промени! Лудогорец 2 едва ли ще играят за равен като Спартак, по-скоро ще се опитват да се надиграват с нас, защото това е смисълът на съществуването им - да обиграват резервите на първия си състав. Така, че очаквам атрактивен мач. Дано да случим и на добро време...и на свестен съдия разбира се. Само Дунав!!!

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
« Отговор #3 -: 24 Ноември, 2015, 09:51 »
През юли се получи точно такъв мач в Разград - отворен, динамичен и резултатен. Надявам се да не е по-различно и този път, че вече се нагледахме на китайски стени. Прогнозата за времето обаче не е особено очарователна и едно евентуално дъждовно време може да развали максимално техничната игра и на двата отбора и да се мине на друг тип силова и по-грозновата игра. Но по-важно е някак да стигнем до трите точки. Изпуснахме хубавото време с тези не знам си колко станаха вече безсмислени паузи и сега ще се мъчим и футболисти, и публика.

rusenec65

• Фен
    • Профил
« Отговор #4 -: 25 Ноември, 2015, 19:13 »
Чакъров е наказан с един мач и глоба 75 лева след мача със Спартак.....

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил
« Отговор #5 -: 26 Ноември, 2015, 01:27 »
Теренът ще е тежък, дават го да вали и в събота. Ще е здрава съседска битка.

rusenec65

• Фен
    • Профил
« Отговор #6 -: 26 Ноември, 2015, 16:48 »
ФК Дунав 2010 - ПФК Лудогорец АД II
 ГС: Павел Тихомиров Мичев
 АС: Никифор Деянов Велков Енчо Христов Енчев
 4-ти: Димитър Иванов Желязков
 СН: Тодор Иванов Муткуров

Vancho

• Напредващ
  • Публикации: 595
  • Одобрение: +14/-5
    • Профил
« Отговор #7 -: 26 Ноември, 2015, 22:30 »
Вярно е, че все още има доста време за промени, но според прогнозата на европейския метеорологичен модел в събота ще вали само сутринта, така че условията поне за публиката няма да са толкова неприятни. Надявам се да успея да донеса късмет, тъй като за пръв път от доста време ще имам възможност да съм в Русе, когато отбора играе и съответно да съм на стадиона. Успех, дракони :)
"Ако от лъжите порастваха коси - Боби Михайлов щеше да е Фелайни ! ''

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #8 -: 26 Ноември, 2015, 23:04 »
[member=1250]Vancho[/member] , много ми харесва подписът ти! Признавам си, че от теб взаимствах идеята за моя. Надявам се присъствието ти наистина да счупи каръка от последните два мача и да се поздравим с убедителна победа и първо място.

Vancho

• Напредващ
  • Публикации: 595
  • Одобрение: +14/-5
    • Профил
« Отговор #9 -: 27 Ноември, 2015, 13:30 »
[member=1250]Vancho[/member] , много ми харесва подписът ти! Признавам си, че от теб взаимствах идеята за моя. Надявам се присъствието ти наистина да счупи каръка от последните два мача и да се поздравим с убедителна победа и първо място.
Благодаря за хубавите думи :) Аз съм взел това от песен на агитката, така че не съм го измислил аз така или иначе  :P
"Ако от лъжите порастваха коси - Боби Михайлов щеше да е Фелайни ! ''

vivanov

• Administrator
  • Фен
  • Публикации: 5872
  • Одобрение: +95/-11
    • Профил
« Отговор #10 -: 27 Ноември, 2015, 16:21 »
Призивът "Подарете ни това, догодина да сме в А" го пеем от близо 10 години, кога повече, кога по-малко или никак. Пожелавам си скоро да не е актуален и отпадне напълно от репертоара.

ЧИЧО МЪРИ

• Фен
  • Публикации: 3099
  • Одобрение: +132/-20
    • Профил
« Отговор #11 -: 27 Ноември, 2015, 18:55 »
По БНТ 2 мернах заглавие в Утро от където разбрах, че и Раденцов май няма да играе утре? Вярно ли е ? С Чакъров стават двама основни играчи които губим :(

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #12 -: 27 Ноември, 2015, 19:56 »
[member=1250]Vancho[/member] , много ми харесва подписът ти! Признавам си, че от теб взаимствах идеята за моя. Надявам се присъствието ти наистина да счупи каръка от последните два мача и да се поздравим с убедителна победа и първо място.[/size]
Благодаря за хубавите думи :)  Аз съм взел това от песен на агитката, така че не съм го измислил аз така или иначе  :P
Знам, че е от песен на агитката и това ме вдъхнови да взема друг рефрен за моя подпис.  :P

Призивът "Подарете ни това, догодина да сме в А" го пеем от близо 10 години, кога повече, кога по-малко или никак. Пожелавам си скоро да не е актуален и отпадне напълно от репертоара.
Обещавам, че на Нова година ще го сменя с "таз' година".  :)
"Догодина" звучи като "Утре", тоест все в бъдеще време. Идва следващата година и пак си пожелаваме "Догодина" да сме в А. Време е 2016-та да стане "Тази година", в която влизаме за дълго в А група.
САМО ДУНАВ!

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #13 -: 27 Ноември, 2015, 21:50 »
Цитат
"Трябва да докажем, че заслужаваме да сме в челото на класирането. Очаква ни труден мач, който можем да вземем с мъжество и сила." Това заяви старши-треньорът на "Дунав" Веселин Великов преди предстоящата среща на "драконите" с Лудогорец 2 от 16-ия кръг на "Б" група.

"Не е ясно кои футболисти от основния състав на Лудогорец 2 ще излязат срещу нас. Теренът ни няма да е в много добро състояние. Затова нашите момчета трябва да се докажат като мъжкари и да вземат победата в този важен мач", каза още Великов. Той отново ще трябва да изгледа предстоящия двубой от трибуните поради наказание. Заради натрупани жълти картони ще отсъства и Георги Чакъров. Деян Лозев пък до последно ще е под въпрос, тъй като получи травма през седмицата, но се очаква да попадне в групата за мача.

http://www.sportal.bg/news.php?news=578184

tisho_rs

• Фен
  • Публикации: 1159
  • Одобрение: +9/-10
    • Профил
« Отговор #14 -: 28 Ноември, 2015, 14:10 »
5' 1-0