Искам да кажа нещо, ама не знам откъде да го подхвана. И на мен малко ми е минорно, като на повечето тук.
Стараха се момчетата, имаше желание, само идеите малко се поизтъркаха. Противниците цял полусезон ни гледат играта и взеха че я понаучиха. Като добавиш към това стилът "катеначо" и резултатът става в голям процент от мачовете този.
Поздравявам гостуващата агитка, бяха добронамерени и активно подкрепящи отбора си, НЕ поздравявам тимът на Спартак Плевен. Отбор направил ми отлично впечатление, още при лятната контрола, с бързия си и атрактивен футбол, загатнаха за това и вчера, но само толкова. Отбор с възможност да играе приятен футбол, вчера играха за една точка, рушейки всичко по пътя си. Каква жалка гледка, беше "мадам" Григоров, този катил, сърбал доскоро от една бака с повече от половината ни отбор.
Публиката. Ще изпуснем сеирджиите, наду ми се главата, от едната страна 18 пъти - отивам да си готвя бъбреците, ше ти е.а мача, от другата как мача разбран, ние не сме искали да вкараме, те не искали..... Най-лошото е , че се чуват псувни и епитети, вероятно от хора дошли за 5-ти път на мач и са от гордите - "аз като са във В група не ги гледам". Един налетя на доктора,.....всеизвестно е, че крещенето, беснеенето, изливането на агресия, има релаксиращ ефект за тялото, ама ей, има гора, има боксови зали и прочие, спорта не е забранен, не става това което сам си си надробил в живота, да го изливаш върху други хора, нали си горд Дунав-ец или само когато печелим, т.е. съвременната мода на безчестието - със силните на деня.
Прочетох в "раздел Б група" разбора на мача в Горна, благодаря на нашият приятел. Изключвайки головете, техния мач много прилича на нашия, футбол срещу антифутбол. Сега в края на полусезона, като равносметка мога твърди да заявя, че Дунав във всички мачове е играл, нападателно и за победа. Казвам го аз , не В. Великов, това уточнение е за онези коментиращи по сайтовете, че Веско много приказвал. Не съм гледал само мачовете с Банско и с Верея, но съм сигурен, че и там играта ни е била същата. Има мачове в които малко се поизложихме, в Добрич например второто полувреме, при 0:1 приехме играта и заслужено изпуснахме победата.
Само Дунав!