Добавени събития

• Дунав (Русе) 0-0 Спартак (Плевен): 21 Ноември, 2015

Автор Тема: Дунав (Русе) - Спартак (Плевен) 0:0  (Прочетена 12809 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

persin

• Напредващ
  • Публикации: 277
  • Одобрение: +18/-18
    • Профил
Re: Дунав (Русе) - Спартак (Плевен) 0:0
« Отговор #60 -: 22 Ноември, 2015, 11:28 »
Само не можах да разбера Дунав вчера ЖИТБОЛ ли игра или Футбол , много слаб мач за нашите и само късмета ни помогна да не допуснем загуба в последните минути.
много правилно колега,бях на мача много ме разочароваха с играта си,дано в следващия мач си подобрят играта

Faas

• Напредващ
  • Публикации: 620
  • Одобрение: +36/-3
    • Профил
« Отговор #61 -: 22 Ноември, 2015, 11:55 »
  Искам да кажа нещо, ама не знам откъде да го подхвана. И на мен малко ми е минорно, като на повечето тук.
 Стараха се момчетата, имаше желание, само идеите малко се поизтъркаха. Противниците цял полусезон ни гледат играта и взеха че я понаучиха. Като добавиш към това стилът "катеначо" и резултатът става в голям процент от мачовете този.
 Поздравявам гостуващата агитка, бяха добронамерени и активно подкрепящи отбора си, НЕ поздравявам тимът на Спартак Плевен. Отбор направил ми отлично впечатление, още при лятната контрола, с бързия си и атрактивен футбол, загатнаха за това и вчера, но само толкова. Отбор с възможност да играе приятен футбол, вчера играха за една точка, рушейки всичко по пътя си. Каква жалка гледка, беше "мадам" Григоров, този катил, сърбал доскоро от една бака с повече от половината ни отбор.
 Публиката. Ще изпуснем сеирджиите, наду ми се главата, от едната страна 18 пъти - отивам да си готвя бъбреците, ше ти е.а мача, от другата как мача разбран, ние не сме искали да вкараме, те не искали..... Най-лошото е , че се чуват псувни и епитети, вероятно от хора дошли за 5-ти път на мач и са от гордите - "аз като са във В група не ги гледам". Един налетя на доктора,.....всеизвестно е, че крещенето, беснеенето, изливането на агресия, има релаксиращ ефект за тялото, ама ей, има гора, има боксови зали и прочие, спорта не е забранен, не става това което сам си си надробил в живота, да го изливаш върху други хора, нали си горд Дунав-ец или само когато печелим, т.е. съвременната мода на безчестието - със силните на деня.
 Прочетох в "раздел Б група" разбора на мача в Горна, благодаря на нашият приятел.  Изключвайки головете, техния мач много прилича на нашия, футбол срещу антифутбол. Сега в края на полусезона, като равносметка мога твърди да заявя, че Дунав във всички мачове е играл, нападателно и за победа. Казвам го аз , не В. Великов, това уточнение е за онези коментиращи по сайтовете, че Веско много приказвал. Не съм гледал само мачовете с Банско и с Верея, но съм сигурен, че и там играта ни е била същата. Има мачове в които малко се поизложихме, в Добрич например второто полувреме, при  0:1 приехме играта и заслужено изпуснахме победата.
 Само Дунав!
« Последна редакция: 22 Ноември, 2015, 12:24 от Faas »

rusenec65

• Фен
  • Публикации: 2279
  • Одобрение: +92/-7
    • Профил
« Отговор #62 -: 22 Ноември, 2015, 12:49 »
  Искам да кажа нещо, ама не знам откъде да го подхвана. И на мен малко ми е минорно, като на повечето тук.
 Стараха се момчетата, имаше желание, само идеите малко се поизтъркаха. Противниците цял полусезон ни гледат играта и взеха че я понаучиха. Като добавиш към това стилът "катеначо" и резултатът става в голям процент от мачовете този.
 Поздравявам гостуващата агитка, бяха добронамерени и активно подкрепящи отбора си, НЕ поздравявам тимът на Спартак Плевен. Отбор направил ми отлично впечатление, още при лятната контрола, с бързия си и атрактивен футбол, загатнаха за това и вчера, но само толкова. Отбор с възможност да играе приятен футбол, вчера играха за една точка, рушейки всичко по пътя си. Каква жалка гледка, беше "мадам" Григоров, този катил, сърбал доскоро от една бака с повече от половината ни отбор.
 Публиката. Ще изпуснем сеирджиите, наду ми се главата, от едната страна 18 пъти - отивам да си готвя бъбреците, ше ти е.а мача, от другата как мача разбран, ние не сме искали да вкараме, те не искали..... Най-лошото е , че се чуват псувни и епитети, вероятно от хора дошли за 5-ти път на мач и са от гордите - "аз като са във В група не ги гледам". Един налетя на доктора,.....всеизвестно е, че крещенето, беснеенето, изливането на агресия, има релаксиращ ефект за тялото, ама ей, има гора, има боксови зали и прочие, спорта не е забранен, не става това което сам си си надробил в живота, да го изливаш върху други хора, нали си горд Дунав-ец или само когато печелим, т.е. съвременната мода на безчестието - със силните на деня.
 Прочетох в "раздел Б група" разбора на мача в Горна, благодаря на нашият приятел.  Изключвайки головете, техния мач много прилича на нашия, футбол срещу антифутбол. Сега в края на полусезона, като равносметка мога твърди да заявя, че Дунав във всички мачове е играл, нападателно и за победа. Казвам го аз , не В. Великов, това уточнение е за онези коментиращи по сайтовете, че Веско много приказвал. Не съм гледал само мачовете с Банско и с Верея, но съм сигурен, че и там играта ни е била същата. Има мачове в които малко се поизложихме, в Добрич например второто полувреме, при  0:1 приехме играта и заслужено изпуснахме победата.
 Само Дунав!

ОТЛИЧЕН КОМЕНТАР ....само искам да допълня към горното ,че ако само едно от петте ни равенства през този полусезон бяхме спечелили( примерно в Добрич,или в Русе с Оборище да кажем) сега щяхме да оглавяваме класирането ....Но,както се казва животът продължава ....гледаме напред ...САМО ДУНАВ
И НА СЕВЕР И НА ЮГ САМО ДУНАВ НИКОЙ ДРУГ

spartakpleven1919

• Стартиращ
  • **
  • Публикации: 45
  • Одобрение: +19/-1
    • Профил
« Отговор #63 -: 22 Ноември, 2015, 17:41 »
Пичове, няма нужда от обиди за това как сме играли ние и защо сме били затворени и не сме играли атрактивно.За жалост сме в такова положение, че точките са ни важни към момента за да не сме замесени в битката за оставане и затова явно сме решили да си спечелим едната точка на сигурно вместа да се надиграваме с Дунав и да не вземем нищо при лошо стечение на мача. Освен това сме останали с 12-13 читави играчи и другото са юноши. Като цяло целият ни състав е от играчи около 20-22-23 години като има 3-4 по-опитни. Поне за мен сто пъти по-добре ще е да влезе Дунав на мястото на Поморие,които не са никакъв отбор и си ги бяхме били в Плевен ако не беше един гол в 93 минута след центриране от фаул. Така че успех на Дунав и дано влезете пък ние ще постоим още година или две в тази група преди да влизаме, за да можем да си подредим нещата-да си оправим стадиона и да сме подсигурени финансово. Поздрави!

persin

• Напредващ
  • Публикации: 277
  • Одобрение: +18/-18
    • Профил
« Отговор #64 -: 22 Ноември, 2015, 20:49 »
фенове на Дунав,някои би ли ми казал защо агитката на Дунав е толкова малка по численост,за град като Русе е ужасно малка,ходя на всички домакински мачове на Дунав и виждам не повече от 15-20 човека,само да ви припомня като идваха Локо-Горна,тяхната беше над 100 човека,в сравнение с Русе Горна Оряховица е 3 пъти по малка..........не знам вие ще кажете,лека от мен инали знаете САМО ДУНАВВВВВВВВВ

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
« Отговор #65 -: 22 Ноември, 2015, 21:00 »
Само на себе си можем да се сърдим. Спартак бе избрал тактика на организирано изчакване в отбрана и бързи контраатаки, която се видя, че в един момент можеше да се окаже изцяло успешна. Какво очаквате от отбор, който в момента иска само да се самосъхрани и за който всяка точка е важна? Футболът е и сблъсък на тактики и най-вече игра на голове. И затова по-добре грозна победа, отколкото красива загуба. Така са избрали, така са играли, не е забранено. Ние си имахме своите си положения, изпуснахме ги, кофти тръпка, но това е положението. Никой не ни е виновен. Затова по-добре да се фокусираме върху нашите си слабости, за да видим как да сме готови за тези тактики "катеначо", които тепърва предстоят. Най-хубавото е, че Поморие все пак не дръпна напред и ще имаме още 15 възможности да се поправим, но не и по този начин! Успех и на Спартак в краткосрочните и дългосрочните цели.
« Последна редакция: 22 Ноември, 2015, 21:03 от Obiknoven Fen »

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
« Отговор #66 -: 22 Ноември, 2015, 23:50 »
И на мен не ми хареса играта и на двата отбора, но мога да твърдя, че "Спартак" игра тактически правилно от първата до последната минута и заслужено отнесе една точка в Плевен, а можеше да си тръгне и с трите. Това не беше от мачовете, в които нямахме късмет, просто създадохме малко положения и почти нищо стопроцентово. Резултатът е напълно заслужен с оглед на показаното на терена. Веско Великов трябва да си направи изводите и съответните корекции, защото до края на първенството ще имаме доста противници със сгъстена защита и трябва да намерим начин да им противодействаме.