Интересна тема. Само колебанието ми за играч на месеца е огромно, защото на принципа "или-или" е много трудно решение. Все пак, смятам, че един блестящ момент заслужава уважение - денят, в който капитанът и рожденикът в отбора ни направи изключително възлов подарък и на себе си, и на всички нас и това се оказа решаващо. Ще гласувам за Диян Димов заради това, НО за мен адмирации заслужават всички от отбора, ВСЕКИ ЕДИН. Просто има само една възможност за гласуване.
Иначе, като непосредствен свидетел, бих обрисувал месец септември като период на крайните залитания и страсти - от "Осанна!" до "Разпни го!" и после пак "Осанна!". Месец, в който и футболисти, и публика, трябваше да проявяват характер с някакъв приемлив временен happy end. Моите почитания, че треньорски щаб и футболисти успяха. За публиката не съм сигурен на този етап.
Все пак, с цел да сме обективни, мисля, че трябва да отбележим като негативен момент и много кривото ни домакинско препъване в мача срещу Оборище непосредствено след падането в Горна. Въртя си мача в главата на кадър и все още не мога да преценя ние ли имахме слаб ден, смятахме, че те сами ли ще се бият тук, или те аджеба са чак толкова силен отбор, за да ни спъне, и то у дома. Играхме срещу защита сякаш излята от бетон с добавки, като цяло нямахме много чисти положения, отборът ни беше неузнаваем и дори като черешка на тортата слабостта на атаката ни в този мач бе компенсирана от силни театрални изпълнения в наказателното поле, губейки ценно време и ресурс, вместо да натиснем накрая с всички възможни сили. Мач, в който се самонаказахме и психически, и от гледна точка на класирането. Мач, който не трябва да се повтаря. В същия този момент изпуснахме златен шанс при равенството с клизма на Поморие в Плевен, който явно няма да дойде така лесно пак. И то, само при условие че ние постоянно бием. За мен един от възможните отговори е, че и в двата мача ни липсваше Раденцов - ключов играч, без който сме едни идея по-слаби като креативност. Но ще бъда любопитен да чуя и вашите мнения след толкова време размисъл и отсяване, дали има и други причини.