Определено в играта на червените видях (трите мача за купата) една искра, че сокъра в България можа да го бъде, пък дори да е до време, ще дойдат и загуби, дрязги, това са 18-20 характера. Видях стил на игра, липсващ по терените ни, дълги пасове, отигравания през човек, голям процент от атаките носеха голова опасност за противника. Нещо доближаващо се до модерния начин на игра, практикуван на запад от нас. Не подценявайте това с кого са играли, нали са излезли 11:11, не видях мач да са играли със съдиите и пр. Би ми било интересно, да видя този състав във възлов мач срещу Лудогорец, но този, на есен те ща са друг отбор , вероятно половината от състава ще седнат на пейката, за да влязат "звездите" от Литекс. Отбори от "А" група не можеха да противодействат, не знаеха какво да направят срещу ЦСКА. Поздравявам Янев за това което е "сготвил" в клуба. Галчев невероятен двигател, напомня ми Гатузо, дори още по-полезен, мотиватор, участва в атаки, бележи. Знае за какво е там и умело си носи кръста. Маламов искам да го видя в "А" група, разбрах че е бивш играч на Локо Пд, при втория мач с Берое в студиото гост беше негов бивш треньор, който призна, че въпреки трудния му характер, е играч с потенциал. С Берое, направи две-три от националните баби смешни.
Монтанци са си организирали един приют, уж от младост и опит. Но знаем, че в България на играч с опит, не винаги му се играе. Иван Стоянов го изгониха от Верея, те го взеха да ги спасява. Кокала не показа ръст и от 5% спрямо предния наставник. Балджийски се усети много навреме и смени екипа. Безинтересни са ми, ама много. Мач на Дунав със Поморие би имал по-голям заряд, въпреки че осъзнавам, че лобито на морските в "А" група би било много опасно за нас.