Автор Тема: Купа на България  (Прочетена 36455 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Faas

• Напредващ
  • Публикации: 620
  • Одобрение: +36/-3
    • Профил
Re: Купа на България
« Отговор #285 -: 25 Май, 2016, 10:49 »
 Определено в играта на червените видях (трите мача за купата) една искра, че сокъра в България можа да го бъде, пък дори да е до време, ще дойдат и загуби, дрязги, това са 18-20 характера. Видях стил на игра, липсващ по терените ни, дълги пасове, отигравания през човек, голям процент от атаките носеха голова опасност за противника. Нещо доближаващо се до модерния начин на игра, практикуван на запад от нас. Не подценявайте това с кого са играли, нали са излезли 11:11, не видях мач да са играли със съдиите и пр. Би ми било интересно, да видя този състав във възлов мач срещу Лудогорец, но този, на есен те ща са друг отбор , вероятно половината от състава ще седнат на пейката, за да влязат "звездите" от Литекс. Отбори от "А" група не можеха да противодействат, не знаеха какво да направят срещу ЦСКА. Поздравявам Янев за това което е "сготвил" в клуба. Галчев невероятен двигател, напомня ми Гатузо, дори още по-полезен, мотиватор, участва в атаки, бележи. Знае за какво е там и умело си носи кръста. Маламов искам да го видя в "А" група, разбрах че е бивш играч на Локо Пд, при втория мач с Берое в студиото гост беше негов бивш треньор, който призна, че въпреки трудния му характер, е играч с потенциал. С Берое, направи две-три от националните баби смешни.

Монтанци са си организирали един приют, уж от младост и опит. Но знаем, че в България на играч с опит, не винаги му се играе. Иван Стоянов го изгониха от Верея, те го взеха да ги спасява. Кокала не показа ръст и от 5% спрямо предния наставник. Балджийски се усети много навреме и смени екипа.  Безинтересни са ми, ама много. Мач на Дунав със Поморие би имал по-голям заряд, въпреки че осъзнавам, че лобито на морските в "А" група би било много опасно за нас.

FCD

• Фен
  • Публикации: 4069
  • Одобрение: +138/-32
    • Профил
« Отговор #286 -: 25 Май, 2016, 11:12 »
Ами да се надяваме, че поне на 10.08, когато се очертава мачът за Суперкупата, ЦСКА ще се изправи срещу Лудогорец с максимално близък отбор до този, за да се види как стоят нещата. Определено съм съгласен, че това е пътят - школа, собствени български кадри и дух. В този смисъл и ние сме на прав път, но едва сега започваме и си трябва време. Чужденци - да, но да са минимум периферия, а не основно меню. Както каза Галчев в интервюто, това се надява да стане и такива като Томов да си вземат поука, защото българите преди са се чувствали като периферия. Цитирам по памет, което каза почти със сълзи на очите: "Може би добре, че така стана, за да можем наистина да започнем начисто и по нов начин с тези български момчета. Преди в съблекалнята говореха на италиански, португалски и какъв ли не език, а ние българите се чувствахме просто... и бяхме някъде там..."

NITRO

• Фен
  • Публикации: 3750
  • Одобрение: +128/-25
    • Профил
« Отговор #287 -: 25 Май, 2016, 13:43 »
А за Монтана причината не е ли баш в новите попълнения и това, че средната им възраст е много голяма? То, хубаво опит-опит, ама трябва и някой да гони тази пуста топка все пак. Веселин Великов си знае перфектно работата и това е видно по резултатите, които постига - не знам защо е това "дано".
Не знам, Дидо, фен съм на Дунав, не на Монтана - селекцията им ми е убягнала, освен взетия през зимата Набил Еженави. Само казвам, че резултатите на Монтана през сезона в Б група бяха далеч по-убедителни от нашите и изразявам опасение да не би разликата в класите между А и Б група да е толкова голяма, че отбор с 25 победи от 30 мача да крета на последното място. А че Веско си знае работата, не съм се съмнявал никога, откакто е хвърлил котва на русенското пристанище. Пожеланието ми беше по-скоро да вземат мерки (той и ръководството) през новия сезон Дунав ДА НЕ прилича на Монтана като стил на игра и като резултати.

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #288 -: 25 Май, 2016, 13:52 »
В този си състав ЦСКА биха били напълно безпомощни срещу Лудогорец. В мача срещу Берое насред София "червените" позволиха на старозагорци да диктуват играта и да владеят топката почти двойно повече. Вярно, че вкараха ранен гол и може би се дръпнаха назад, но предишният ЦСКА от А група никога не би допуснал през целия мач да бъде натикан в половината си. Определено има класа в този състав, но леките мачове срещу аматьори донякъде се отразяват негативно на представянето им, особено в защита, което се видя дори и срещу безидейния Монтана. За успех в А група се иска малко повече класа.
« Последна редакция: 25 Май, 2016, 15:18 от nitro77 »

zapalqnko64

• Напредващ
  • Публикации: 389
  • Одобрение: +24/-49
    • Профил
« Отговор #289 -: 25 Май, 2016, 15:00 »
Всичко казано дотук ми напомня на един отбор край голяма река с треньор Паро Никодимов,който събра едни голобради и с малко брадясали го вкара в А преди 30-ина години.Сега имаме предимството,че тези играят заедно от доста време и с малко попълнения ще се получи това,което искаме.Много е важен колективът и синхронът.Друго си е да си познават и кътните зъби.

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #290 -: 25 Май, 2016, 15:16 »
В този си състав ЦСКА биха били напълно безпомощни срещу Лудогорец. в мача срещу Берое насред София "червените" озволиха на старозагорци да диктуват играта и да владеят топката почти двойно повече. Вярно, че вкараха ранен гол и може би се дръпнаха назад, но предишният ЦСКА от А група никога не би допуснал през целия мач да бъде натикан в половината си. Определено има класа в този състав, но леките мачове срещу аматьори донякъде се отразяват негативно на представянето им, особено в защита, което се видя дори и срещу безидейния Монтана. За успех в А група се иска малко повече класа.
Всъщност дори безидейният в този мач Монтана пропуснаха страхотни положения и те сами спасиха сезона на ЦСКА. Мачът завърши само 1:0 все пак и не ми се мислеше какво развитие можеше да има при евентуално изравняване. Но явно всички тези многобройни фенове допълнително гипсират психически съперниците им, те де са виждали толкова публика в "А" група.  ;D Като ти ревнат 35 000 гърла на главата, не е шега работа и това е магията на футбола. Иначе не мога да си обясня как Монтана, дори със супер грозна игра, успяват да отстранят Литекс и други не по-малко сериозни отбори, а на финала изглеждаха като аматьорския, а не професионалния отбор.

ivo

• Стартиращ
  • **
  • Публикации: 89
  • Одобрение: +4/-38
    • Профил
« Отговор #291 -: 25 Май, 2016, 16:05 »
Честито на червените, много ми харесаха срещу Берое, днес затвърдиха впечатленията ми. Пребиха дузина отбори, много ни е слаб футбола, отбори без колектив, без мотивация, амбиция.

За Монтана, не знам кой класик го е казал, но когато и да напуснат "А" група, все ще е късно. ;D
Плашещо безинтересен и некреативен отбор, при две контраатаки, в които можеха да постигнат нещо, направи впечатление, че дори не си подават. Допуснаха гол, плод на мързел и несериозно отношение към двубоя.
https://utroruse.com/article/146635/

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #292 -: 25 Май, 2016, 17:38 »
Очаквано, Емил Велев вече не е треньор на Монтана след вчерашната загуба. Много правилен ход, за да може отборът да се вдигне на крака за баража с Поморие.

dunavfc

• Фен
  • Публикации: 1564
  • Одобрение: +38/-7
    • Профил
« Отговор #293 -: 26 Май, 2016, 00:11 »
Мач между ЦСКА и Лудогорец за Суперпуката е абсолютно невъзможно да има, защото това дружество има още няколко седмици живот, а пък новото такова няма как да замести старото и да играе за трофея.

И нещо друго да допълня. В ЦСКА, някой много, ама много сериозно ги е излъгал или подвел, че само с български играчи могат да постигнат нещо повече от топ 3 на България. Шампиони щели да ставали, Лудогорец да се стягал, че започвала нова ера в Българският футбол и т.н. и т.н. Само с Български играчи е невъзможно да изместиш Лудогорец, пък ако ще на всеки мач да имаш по 50 хил. човека и да си надъхан до пръсване. Винаги ме е дразнело делението на български и чуждестранни футболисти. Има можещи и неможещи. Даже, ако си направя списък с топ 10 на най-добрите футболисти, които някога съм гледал по българските терени, поне 6-7 ще бъдат чужденци.

dunavfc

• Фен
    • Профил
« Отговор #294 -: 26 Май, 2016, 00:17 »

Извинявам се за двойният пост.

Честито на червените, много ми харесаха срещу Берое, днес затвърдиха впечатленията ми. Пребиха дузина отбори, много ни е слаб футбола, отбори без колектив, без мотивация, амбиция.

За Монтана, не знам кой класик го е казал, но когато и да напуснат "А" група, все ще е късно. ;D
Плашещо безинтересен и некреативен отбор, при две контраатаки, в които можеха да постигнат нещо, направи впечатление, че дори не си подават. Допуснаха гол, плод на мързел и несериозно отношение към двубоя.

Баси, кога е бил, този мач, бе  :o  Нямам, абсолютно никакви спомени да съм гледал Дунав срещу Монтана, а почти не съм изпускал домакински мач през последните години.....

NITRO

• Фен
    • Профил
« Отговор #295 -: 26 Май, 2016, 00:30 »

Извинявам се за двойният пост.

Баси, кога е бил, този мач, бе  :o  Нямам, абсолютно никакви спомени да съм гледал Дунав срещу Монтана, а почти не съм изпускал домакински мач през последните години.....
На 11 май 2014 г. Мачът е реален, състоял се е. Съвсем друг е въпросът защо изобщо се споменава тук, след като онзи отбор на Дунав, който тогава изпадна от Б група, няма почти нищо общо със сегашния.

dunavfc

• Фен
    • Профил
« Отговор #296 -: 26 Май, 2016, 00:33 »
Да, да, аз видях датата от статията, просто съм изумен, колко ужасна памет имат...

FCD

• Фен
    • Профил
« Отговор #297 -: 26 Май, 2016, 02:18 »
О, не се притеснявай, не си сам.  :D Аз не знам днес коя дата е, камо ли да помня кога преди две петилетки е бил някой мач от многото, дето ежеседмично ги гледаме или да помня Залцбург колко пъти последователно станал шампион.  ;D Добре че PC-то поне си има календар.

zapalqnko64

• Напредващ
  • Публикации: 389
  • Одобрение: +24/-49
    • Профил
« Отговор #298 -: 30 Май, 2016, 23:43 »
Предлагам за новата купа мачове да играят само отбори,които имат лицензирани стадиони.Това е купа!Да не е ряпа,случайно.