Мисля да продължа темата, като разбрах още няколко подробности.
На състезателите им е казано в понеделник вечерта, че на другия ден трябва да пътуват и да играят 2 мача в 2 последователни дни в Пловдив (който може да отиде да отиде, който не може да не пътува) ! Решили са, че на пук на това, че от тях се очаква да паднат и в двете срещи, ще се борят да вземат поне единия мач, за да докарат серията в Русе за решителен 3ти двубой, както и става. ДА АМА НЕ, малко преди 2рата среща им се казва, че е възможно третия мач ще е на другия дем.... след като губят втората среща с 3-1 им се съобщава вече със сигурност, че 3тия мач ще е отново в Пловдив на другия ден И ТУК СМЕТКИТЕ НЕ ИЗЛИЗАТ, ЗАЩОТО 2 ОТ МОМЧЕТАТА СА НА РАБОТА, А ДРУГИ 2 НА ИЗПИТИ НА ТОЗИ ПРОСЛОВУТ СЛЕДВАЩ ДЕН И ТЕ ЛОГИЧНО РЕШАВАТ, ЧЕ НЯМА КАК ДА ОСТАНАТ БЕЗ НИКОЙ ДА ГИ Е ПРЕДУПРЕДИЛ !!!
ЦЯЛАТА ТАЗИ РАБОТА СМЪРДИ ДОСТА !!!! ТА ТРЕНЬОРА ПРЕДИ ВТОРИЯ МАЧ ИМ Е КАЗАЛ, ЧЕ НИКОЙ НЕ Е ОЧАКВАЛ ОТ ТЯХ, ЧЕ МОГАТ ДА БИЯТ НАСРЕД ПЛОВДИВ !?!??!?!!??!?!?!?!
А едно отстраняване на Виктория, ни води до домакинско предимство в полуфинала срещу отбора на Славия (тим, който победихме на 2 пъти през сезона) !!!! Което за мен означава 90% достигане до финалния плейоф !!!!!!!!! НО КОЙ Е ТОЗИ, КОЙТО РЕШИ ТОВА ДА НЕ СЕ СЛУЧИ !?!?! !!!!!!!ю!
П.С аз не твърдя, че тези неща са абсолютно верни, говорих просто с един от състезателите, не мисля, че ме е излъгал.