" Това, че Локо са си спечелили 6 от гостуванията показва колко слаба е Б групата. " Б групата беше слаба и при последното ни участие в нея, но изпаднахме безпроблемно от нея. Съжалявам, че трябва да го пиша, но няма нищо общо между футбола със селата от СИ България, където поначало няма силни тимове и традиции от една страна и футболът в Б група - от друга. Не че Б група е много силна, тя и А група е слаба, но във В група нивото е отчайващо слабо и затова се създава измамната илюзия за някакво превъзходство на Дунав ! Истинската сила се вижда в такива мачове като днешния. И в първия мач с Локо Горна, и днес сме играли добре, но един път допускаме изравняване в последната минута, а днес цял мач не можем да вкараме гол, получавайки такъв в собствената си врата. Като се заредят подобни мачове в Б група, и пак ще сме на дъното на таблицата. Този филм го гледам вече 22 години и кусур и явно няма да доживея "Дунав" в какъвто и да е състав, формат, ръководство и прочие да направи пробив и да се върне в А група !
И какво видяхме днес ? Един отбор, който надиграва другият по абсолютно всички параграфи, положения 10 към 1, без да преувеличавам. Изключително горд съм от отбора, страхотна воля, страхотна борба, страхотно себераздаване !
Категорично това е отборът на Дунав, който ми е доставял най-голямо удоволствие от както съм привърженик на този отбор.
Атмосферата на стадиона беше изключителна, настръхнах ! Истинска английска подкрепа, както по време на мача, както на полувремето , така и след края на мачът. Не искам и да си представям, какво щеше да се случи на стадиона, ако бяхме вкарали в 90 мин. Аз сигурно в пристъп на истерия, щях да се хвърля през каменният блок под козирката.
За нещастие не успяхме да изпитаме още едно хубаво събитие , каквото щеше да бъде , едно домакинство на 1/4 срещу отбор от "А" група, но момчетата дадоха всичко от себе си, завършвам с това с което започнах, ГОРДОСТ, това изпитвам аз.