Победата не само е възможна, но и задължителна. Предвид това, че се гледат преките двубои, то срещу конкурент за изпадане просто нямаме алтернатива в Русе.
От друга страна не споделям виждането за ударни селекции през зимата, защото ще са пари на вятъра. По-добре 1-2 момчета да вземем (по възможност да не са на 30+ години), с коит По да се изгради някакъв гръбнак. Също така можем да се разделим и с още някои. Определено не виждам смисъл и да имаме толкова вратари и да ги въртим, не сме Реал Мадрид да държим Касияс за мачовете в шампионската лига.
Мисля, че целта този сезон е повече от ясна - спасяване, от там нататък дали сме 10 или 5-и - няма голяма значка. И си мисля, че дори и с настоящия състав постигането й е възможно, а ако вземем и още някой (примерно от Спартак ако се разпадне) - ще е идеално за този сезон. И парите, които биха отишли за "гръмката селекция" по добре да ги вложат да завършат помощното игрище на Дунав или за нещо друго по базата или обучение на треньори. Мен лично ми се иска да се оправи и стадион Дунав, не може Аристон, които нямат мъжки отбор, да имат по-хубав терен...