Не знам за какво Бечо се опалква, че Добрич били дали 5 бона да играят срещу Дунав. Лично аз, ако бях треньор щях да се радвам, ако някой дава пари на противниците ми да играят мотивирано срещу отбора ми. Така се разбира, кой футболист колко струва, с истински мачове се развиват футболните и психическитe качества на футболистите. Проблемът е, че голяма част от нашите футболистчета не искат да се развиват, ценностната им система е следната, тренировките и мачовете да минават и заплатата да върви.
Иначе аз съм твърдо зад Божилов и с две ръце против футболистите и пом. треньорите Бечо и Тотев! Смятам, че част от футболистите и може би Бечо и Тотев, подливат вода на Божилов!
Ако бях на мястото на Доктора, след сезона бих изгонил следните футболисти от Дунав:
Николай Илиев, Джелилов, Борислав Иванов, Димов, Александър Атанасов, Керчев, Ковачганев, Фахрадинов, Владимир Каптиев. Както и всички треньори от школата и Шивача (който се води някакъв си бай ХУЙ, шеф на школа ли е какъв е тоя путьо...)