Персона е Прав , няма да забравя гостуването в Ст.Загора на Берое , автобуса ни беше обстрелван с камъни , гостуването на Несебър , а най-паметно си остава студеното дъждовно време в Свиленград с Санчес , когато ДУНАВ победи с 2:1 , и последните минути спасихме дузпа , на стадион Колодрума , когато се возихме в един бус от заде с едни дюшеци и си лежахме на връщане върху тях , защото бяхме измръзнали от дъжда и вятъра , а после се сгряхме с вино и бира и в буса парното на макс . Та всичко това го казах , защото това е тръпката от ходенето по гостувания , ходил съм и с кола , еее не е същото , а ако някой не може да отиде заради домашни , това когато бях ученик никога не ми е било оправдание , редовно се бягаше от даскало , особено за Купата на България когато мачовете бяха през седмицата ! но момчетата на нашата възраст си имаме други главоболия на главата , вече няма тати носи , мама меси , вече сме на възраст на която освен ,че сами се грижим за себе си понякога помагаме и на родителите си ! затова понякога не можеш да избягаш от работа или да се правиш на болен в времена на криза за да гледаш Горна Поляна Къпинково - Дунав например !