Голяма дискусия. Вратарят бил купен от нас, вярно е че не можа да овладее топката с крак при 0:1, а защо да се очаква, че вратар от третодивизионен отбор, ще играе добре с крака. Според вас колко такива гола стават на уикенд във всички първенства в Европа? Задайте си този въпрос?? И след като вратарят им е бил купен, защо второто полувреме спаси 3-4 чисти голови положения, а не остави някое...ей така за 0:2 и той да е сигурен човека. Лично аз бях на мача и съм сигурен, че мачът се игра. Не искам да излиза, че съм пристрастен и защитавам Дунав, когато съм гледал театрални мачове на Дунав съм го писал във форума, ама винаги. И след като Варадинов, твърди че Дунав купува мачове, нека отиде в ДАНС(тъкмо разследват сега, колко разследват е друг въпрос) и да каже, че има един отбор от В група, който купува мачове, от къде има тази информация. Но да не стане да го попитат, защо само мачът на неговия отбор е бил изместен за събота и как така в час и дата, когато Добруджа трябва да играе мач, целият отбор на Добруджа барабар с треньорчето е на ливадата в Тервел и стиска палци за Септември.