И аз да напиша нещо за мача. Очаквах подобен изразителен резултат, с оглед на това, че е първи мач под ръководството на Божилов и играчите ще са надъхани да се докажат пред новия треньор.
Хареса ми играта на отбора, отборът се стремеше да играе бързо с едно докасване. Имаше глад за голове, понрави ми се включването на Веселинов, определено е интересен играч. Георги Георгиев си личи, че е добър футболист, спечели 2-3 единоотборства. Рзбирате, че при резултат 9:0 защитата не беше подложена на натиск. За отбора на Преслав какво да напиша... ще гледат да измъкват точки като домакини. И на мене ми направи впечатление, че един техен футболист влезе с зелени шорти. Изглежда немотията в Преслав е голяма, дано успеят да завършат сезона, не е хубаво отбори да се отказват по време на шампионата.
Венков се контузи в средата на първото полувреме, дано е на линия за мача в Тервел.
Лошо впечатление ми направи тихото вдигане на цнеите на билетите от 1 на 2 лева. Нямам нищо против цена от 2 лева на билет, но ръководството да беше обявило преди мача, че вдига цените на билетите. Изглежда са видели цените от 2.50 лева на Аристон и са решили да увеличат частично приходите. Ще се радвам ако направят хубави билети, на които да пише кой е мача, дата, час на започване на мача и т.н. Такива дребни детайли са много важни от организационна гледна точка.