До : DUNAV-RUSE Приятельо ,това че аз правя и разпространявам снимки от срещите на "Дунав" не Ви дава право да ги разпространявате и Вие дори в сайта на "Дунав"! Снимките са със запазено авторско право /ясно си личи доло в дясно на снимките!/ и могат да бъдат разпространявани в сайтове ,вестници и списания САМО С МОЕ СЪГЛАСИЕ !Това че аз Ви ги предоставям означава че това е само за вътрешна консумация /т.е. да си ги разглеждате само Вие / но в никакъв случай да ги разпространявате както споменах по -горе! Смятам че бях разбран правилно! 
Не знам кой какво разпространява. Но снимките ги взех от RUSE24.bg/Plovdiv24.bg - собственост на MG24 (т.е. отдолу авторското ти право се вижда перфектно, няма допълнителна намеса, която да го нарушава. Качени са на техния сървър и дали ще дам линк към тях или просто ще сложа таг img е все едно и също при наличието на надписа), така че не виждам къде е проблемът след като те са публикувани вече. Също така не е като да съм направил милиони с публикуването им тук. Просто ги показах от друга медия, която ги е публикувала. Все пак не съществува закон, който да забранява на потребителите в интернет да не обменят информацията чрез пускане на линкове към други страници или по друг начин, стига да не нарушават лиценза й и да не я използват за комерсиални цели. Снимките в нашия сайт за статиите обикновено ги вземаме от RUSE24, с които от много време имаме договорка. В случая снимка от мача със Спартак Пд не беше публикувана там, защото е с друг източник, но във форума не виждам къде е пречката. Плюс това FCDunav.com е сайт с изцяло некомерсиална цел (т.е. няма никакви приходи от дейността си, а само една реклама срещу която ни предоставят хостинг пространство, но също трябва да се доплаща). Ние абсолютно никога и никого не сме ощетявали с нищо и както е видно, далеч не сме направили пачки само от стотачки от цитиране на други източници, било то с текст или мултимедийно съдържание.
Няма проблем да ги махна ако си се почувствал толкова засегнат и ощетен от това...Ако въпросната медия не е публикувала снимките с твое разрешение, то може да се сърдиш само на тях. И само да напомня нещо. В интернет може свободно да се разпространява
веднъж публикувано на друго място съдържание ако:
- то не е платено и с разпространението му свободно да се ощетява носителят на авторските му права;
- се спазят съответните надписи, указващи на кого е авторското право;
- въпросните материали се използват САМО И ЕДИНСТВЕНО за некомерсиална употреба (такава, която не води до генериране на финансови ползи по пряк или косвен начин);
Всичко това го пиша, за да стане ясно, че нарушение на авторското право от моя страна няма. Щеше да има ако ми ги беше пратил примерно на пощата и аз без да питам ги публикувам тук. Все пак казвам, ако публикуването на тези снимки е такъв огромен проблем, няма проблем да ги махна.