Автор Тема: ФК Дунав - ръководство и организационни въпроси  (Прочетена 98086 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

dunavrs

 • Напредващ
 • ***
 • Публикации: 750
 • Одобрение: +0/-0
  • Профил
Re: [ПРОЕКТ] НОВИЯТ ДУНАВ !
« Отговор #45 -: 25 Август, 2010, 16:37 »
Виж,има фирми които са готови да помагат...А Йотов и Вальо въобще не са просяци...Те държаха отбора само и само да измъкнат колкото се може повече от него,а ти и никой от нас въобще не може да разбере мисленето им,те мислят по различен начин от нас,Йотов защо отиде на почивка докато Дунав се мъчеше и беше закрит,не си ли вкара автогол?
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »

Mika

 • Нов
 • *
 • Публикации: 17
 • Одобрение: +0/-0
  • Профил
Re: [ПРОЕКТ] НОВИЯТ ДУНАВ !
« Отговор #46 -: 25 Август, 2010, 16:38 »
Цитат на: "DUNAV-RUSE"

Какво общо имат общинарите тук изобщо? ФК Дунав не е общински клуб, а изцяло частно сдружение, в което членуват Ибалю и Идиотов и го ръководят ... към дъното.
Ако сега ще ни изкараш 101 прични, поради които няма да се получи това начинание, може да се откажеш и участието ти в тази тема специално се превръща в безпредметно.

И още нещо...

Тук стотици път сме дискутирали защо и точно с какво Валентин и Йотов са виновни и много пъти им е казвано по всякакъв начин да извадят делата на клуба наяве, да се направи ревизия и да се провери дали наистина всичко е ОК. Ако е, тогава извинете, Йотов, Христов, не бяхме прави. Те досега не откликнаха на това и вадят само странни отчети, които сами по себе си не отговарят на въпросите. Опитите за комункация с тях досега винаги са били безуспешни в крайна сметка си се държаха сякаш Дунав си е тяхна частна фирмичка и си правеха каквото искаха. Но...мързи ме да си пиша мненията наново, след като тези неща са говорени, говорени много. И когато от това ефект няма, то тогава...се случва каквото се случи. Просто и ясно.

Добре, поне изведнъж се появиха цивилизовани имена. Всъщност всички имат общо, но да, имах предвид общината, представителите й не са от съществено значение. Ако са виновни за нещо, има си съответни органи, които да го проверят и докажат. И са оторизирани да изискват съответните документи.

Не ти изреждам 101 причини да се откажеш, а реални проблеми с тяхното значение. С които ще се сблъскаш и ще трябва да решаваш, и няма да изчезнат, защото вярваш и си ги игнорирал в някакъв си форум като "безполезна критика".
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »

rusenec65

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 2115
 • Одобрение: +71/-4
  • Профил
Re: [ПРОЕКТ] НОВИЯТ ДУНАВ !
« Отговор #47 -: 25 Август, 2010, 16:40 »
Цитат на: "Mika"
Цитат на: "dunavrs"
Проблема на футбола е не че не вярваме,ами че само критикуваме и не правим нищо за да го подобрим,ама нищо...Сега ние почнахме нещо и ти дойде да ни критикуваш,предлагам ти да си купиш акция и ако не ти харесва начина по който се управлява отбора,тогава да ни критикуваш...Така хем ти,хем ние ще спечелим.А общинарите изгониха всички за да крадат пари от отбора,защото ако беше дошъл някой друг тях нямаше да ги има в отбора!

Ха, да крадат пари, като ги гледам колко са прокопсали... Държаха го до последно за да не остане кметът в историята с това, че е затрил Дунав, от пиар беше цялата работа. И естествено им спряха кранчето, а общината сама да се справи е абсурд, те се превърнаха в жалки просяци, ти говориш за крадци.

Виж, не критикувам от злоба или безпомощност, надявам се да уловиш тона ми. Мисля, че не може нещо да се прави ей-така, защото има добро желание, но без да е премислено внимателно и да е съобразено с действителността.

А приказки от типа независим мениджмънт и добродушна помощ от фирми са далеч от нея! Просто гледам по-напред от това да съберем едни пари и да си имаме отбор в А окръжна. Защото не ме интересува само да има там едни момчета дето тичат на градския, а аз да имам къде да ходя да си пия бирата на мач.


Добре  Mika ,обясни ни твоя план за действие ...какво да предприемем от тук-нататък,как да процедираме....мислиш ли ,че град като Русе може да си стои без футболен отбор,без футбол-този социален отдушник,явлени е и т.н.

И наистина ли мислиш ,че "съответните "органи ще изискват и докажат виновните от общината....вярваш ли в това ?????????
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »
И НА СЕВЕР И НА ЮГ САМО ДУНАВ НИКОЙ ДРУГ

El rio gigante

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 10496
 • Одобрение: +162/-50
  • Профил
Re: [ПРОЕКТ] НОВИЯТ ДУНАВ !
« Отговор #48 -: 25 Август, 2010, 16:46 »
MIKA, не ни мисли за толкова наивни, че да не знаем за какво иде реч, но идва момент, в който това мислене трябва да бъде изоставено и да се върви напред. Никой не иска да прави отбор в А окръжна, в който някакви момчета да тичат на селската ливада и тва трябва да е ясно на всички.
Вече започнахме да коментираме идеи, започнаха контакти и т.н. Т.е. прави се нещо в насоката, отново да си имаме отбор. Ако ти не си съгласен и имаш някакво особено мнение, седни, систематизирай си нещата, дай конкретни предложения. Никой няма да откаже и другия поглед, стига да се води цивилизован диалог. Това е. Дай конкретни предложение 1, 2, 3 какво да се стори.
Иначе просто сме обречени на бледо съществуване без никаква инициатива. Това е. Ако новият Дунав не може да бъде незаивисим, ако членовете в него не могат да изоставят своите пристрастия, собственото си его и т.н., то като цяло всяка една инициатива, която се направи от такъв ранг би била обречена на провал. И когато все се оправдаваме с реалностите, то сме си обречени да се въртим в кръг постоянно. Реалностите не са това, което са, и се променят бързичко...

И последно относно това за компетентните органи. Валентин Христов и Божидар Йотов са обществени фигури и когато изникнат съмнения относно морала им, те трябва да могат да се защитят убедително пред обществото. Еми покажи фактури, покажи документи, кажи от къде си вземал пари преди, покажи бюджета по пера, обоснови се и т.н. НИТО ЕДНО ОТ ТЕЗИ НЕЩА, АМА ЕДНО ЕДНИЧКО не бе сторено досега. Дунав тъне в сянка, а това си е просто благоприятна среда за развитие на корупция. Накрая се стигна до края. Така или иначе той е факт и персоналните виновници са ясни. Конспиративни теории как някой ходил и спъвал нещата не вървят, защото в конкретния случай Валентин Христов и Божидар Йотов са изцяло отговорни за случилото. Дали поради липсата на управленски капацитет (нещо, което е видно и в други сфери,а и се е доказало в Дунав през годините) или заради корупция е все едно долу-горе.
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »
Only the dead fish follow the stream

Slamcho

 • Напредващ
 • ***
 • Публикации: 494
 • Одобрение: +0/-0
  • Профил
Re: [ПРОЕКТ] НОВИЯТ ДУНАВ !
« Отговор #49 -: 25 Август, 2010, 16:49 »
Да не е сина на кмета това.. к'во ги защитавате след всичките гадости , които изляха тея двамата.. не били виновни , е как да не са и футболисти и фенове обвиниха тях за разпада на Дунав.Такива излишни мнения и песимистично настроени хора , които са регистрирани от днес или вчера във форума и не знаят какво ставаше наистина с отбора , а само са чели вестници не са нужни за тази идея.
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »
DUNAV FOREVER !

Mika

 • Нов
 • *
 • Публикации: 17
 • Одобрение: +0/-0
  • Профил
Re: [ПРОЕКТ] НОВИЯТ ДУНАВ !
« Отговор #50 -: 25 Август, 2010, 16:50 »
Цитат на: "rusenec65"


Добре  Mika ,обясни ни твоя план за действие ...какво да предприемем от тук-нататък,как да процедираме....мислиш ли ,че град като Русе може да си стои без футболен отбор,без футбол-този социален отдушник,явлени е и т.н.

Първо се гласува доверие на тесен кръг от хора - дали са фенове или не, важното е да са отговорни към идеята Дунав. И да са способни. Може да е един човек, но доколкото виждам няма желание за едноличност, затова казвам кръг. Та тези отговорни лица събират информация за всички футболни и нефутболни фактори - така че е добре да са навътре в средите. И се ориентират напълно кой какъв интерес има и каква работа би могъл да свърши за идеята. Не само какво може да свърши. А и защо го върши. Така си връзваш гащите и си подготвен. Иначе в един момент тоя човек почва да работи срещу теб, както стана и в Берое... На мен лично тоя руснак, дето дойде по не знам кви канали, ми е много подозрителен. Тук писахте, че бил несериозен и пияница, а всъщност си беше поставен човек, палячо, зад който седят интереси. Искам да ви кажа, че ако за да има Дунав в А окръжна, трябва да видя събаряне на архитектурни паметници някъде по центъра за място за мол, по-добре да няма Дунав... Така че каква цена трябва да се плаща? Струва ми се, че ще се завъртят около изборите нещата. Въпросът е може ли Дунав да се възползва от това, а да не бъде само маша? Защото мамка му как да не се вбесява човек, като вижда какво става, бе?! Виновно е сегашното управление, новото ще ни оправи - като ни завърти пак в същия цирк, в същите групи... за да дойде на власт. Ей на това се вбесявам, че сме прост народ, шибан народ и даже не се усещаме...

Извинявам се за отклонението.

Искаш Дунав да се оправи? Трябва ти хитър, интелигентен човек, който лавира добре между обществените сфери и интереси. Такъв, какъвто убий ме не знам как би могъл да впрегнеш в тази кауза, но в никакъв случай не трябва да е веещ се из облаците мечтателен запалянко. Мисля, че Падалски успя да го прави известно време, а виж как свърши.

Ако искаш Дунав без външни вмешателства, трябва ти друга държава. В тази няма как да стане, поне не и сега и с това БФС.
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »

Mika

 • Нов
 • *
 • Публикации: 17
 • Одобрение: +0/-0
  • Профил
Re: [ПРОЕКТ] НОВИЯТ ДУНАВ !
« Отговор #51 -: 25 Август, 2010, 16:57 »
Цитат на: "Slamcho"
Да не е сина на кмета това.. к'во ги защитавате след всичките гадости , които изляха тея двамата.. не били виновни , е как да не са и футболисти и фенове обвиниха тях за разпада на Дунав.Такива излишни мнения и песимистично настроени хора , които са регистрирани от днес или вчера във форума и не знаят какво ставаше наистина с отбора , а само са чели вестници не са нужни за тази идея.

Добре, прости ми, че съм ненужен, защото се информирам от вестници. Щом е така, оставям ви на спокойствие.

Искрено желая успех в инициативата, вярно е, че без да се прави нищо, нищо не може и да стане. Може пък аз да виждам нещата излишно черни.

Виновни са, къде съм писал, че не са? Но че са го направили, за да "окрадат" отбора е наивно. Направиха го от политическо безсилие. Жалки са и ще си понесат наказанието съвсем скоро. Повярвай, то това е по-страшно от наказателна отговорност.
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »

El rio gigante

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 10496
 • Одобрение: +162/-50
  • Профил
Re: [ПРОЕКТ] НОВИЯТ ДУНАВ !
« Отговор #52 -: 25 Август, 2010, 16:59 »
Цитат на: "Mika"
Цитат на: "rusenec65"


Добре  Mika ,обясни ни твоя план за действие ...какво да предприемем от тук-нататък,как да процедираме....мислиш ли ,че град като Русе може да си стои без футболен отбор,без футбол-този социален отдушник,явлени е и т.н.

Първо се гласува доверие на тесен кръг от хора - дали са фенове или не, важното е да са отговорни към идеята Дунав. И да са способни. Може да е един човек, но доколкото виждам няма желание за едноличност, затова казвам кръг. Та тези отговорни лица събират информация за всички футболни и нефутболни фактори - така че е добре да са навътре в средите. И се ориентират напълно кой какъв интерес има и каква работа би могъл да свърши за идеята. Не само какво може да свърши. А и защо го върши. Така си връзваш гащите и си подготвен. Иначе в един момент тоя човек почва да работи срещу теб, както стана и в Берое... На мен лично тоя руснак, дето дойде по не знам кви канали, ми е много подозрителен. Тук писахте, че бил несериозен и пияница, а всъщност си беше поставен човек, палячо, зад който седят интереси. Искам да ви кажа, че ако за да има Дунав в А окръжна, трябва да видя събаряне на архитектурни паметници някъде по центъра за място за мол, по-добре да няма Дунав... Така че каква цена трябва да се плаща? Струва ми се, че ще се завъртят около изборите нещата. Въпросът е може ли Дунав да се възползва от това, а да не бъде само маша? Защото мамка му как да не се вбесява човек, като вижда какво става, бе?! Виновно е сегашното управление, новото ще ни оправи - като ни завърти пак в същия цирк, в същите групи... за да дойде на власт. Ей на това се вбесявам, че сме прост народ, шибан народ и даже не се усещаме...

Извинявам се за отклонението.

Искаш Дунав да се оправи? Трябва ти хитър, интелигентен човек, който лавира добре между обществените сфери и интереси. Такъв, какъвто убий ме не знам как би могъл да впрегнеш в тази кауза, но в никакъв случай не трябва да е веещ се из облаците мечтателен запалянко. Мисля, че Падалски успя да го прави известно време, а виж как свърши.

Ако искаш Дунав без външни вмешателства, трябва ти друга държава. В тази няма как да стане, поне не и сега и с това БФС.

Това вече е нещо конструктивно и го приемам. Едно и две са вече да го кажем факт. Процесите, които ще доведат до учредяването на клуба няма да се задвижат от самите привърженици и това е ясно. Феновете (кръга или т.н.) само катализират процеса.Имаш ли някого предвид - конкретен човек?
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »
Only the dead fish follow the stream

rusenec65

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 2115
 • Одобрение: +71/-4
  • Профил
Re: [ПРОЕКТ] НОВИЯТ ДУНАВ !
« Отговор #53 -: 25 Август, 2010, 17:01 »
Цитат на: "Mika"
Цитат на: "rusenec65"


Добре  Mika ,обясни ни твоя план за действие ...какво да предприемем от тук-нататък,как да процедираме....мислиш ли ,че град като Русе може да си стои без футболен отбор,без футбол-този социален отдушник,явлени е и т.н.

Първо се гласува доверие на тесен кръг от хора - дали са фенове или не, важното е да са отговорни към идеята Дунав. И да са способни. Може да е един човек, но доколкото виждам няма желание за едноличност, затова казвам кръг. Та тези отговорни лица събират информация за всички футболни и нефутболни фактори - така че е добре да са навътре в средите. И се ориентират напълно кой какъв интерес има и каква работа би могъл да свърши за идеята. Не само какво може да свърши. А и защо го върши. Така си връзваш гащите и си подготвен. Иначе в един момент тоя човек почва да работи срещу теб, както стана и в Берое... На мен лично тоя руснак, дето дойде по не знам кви канали, ми е много подозрителен. Тук писахте, че бил несериозен и пияница, а всъщност си беше поставен човек, палячо, зад който седят интереси. Искам да ви кажа, че ако за да има Дунав в А окръжна, трябва да видя събаряне на архитектурни паметници някъде по центъра за място за мол, по-добре да няма Дунав... Така че каква цена трябва да се плаща? Струва ми се, че ще се завъртят около изборите нещата. Въпросът е може ли Дунав да се възползва от това, а да не бъде само маша? Защото мамка му как да не се вбесява човек, като вижда какво става, бе?! Виновно е сегашното управление, новото ще ни оправи - като ни завърти пак в същия цирк, в същите групи... за да дойде на власт. Ей на това се вбесявам, че сме прост народ, шибан народ и даже не се усещаме...

Извинявам се за отклонението.

Искаш Дунав да се оправи? Трябва ти хитър, интелигентен човек, който лавира добре между обществените сфери и интереси. Такъв, какъвто убий ме не знам как би могъл да впрегнеш в тази кауза, но в никакъв случай не трябва да е веещ се из облаците мечтателен запалянко. Мисля, че Падалски успя да го прави известно време, а виж как свърши.

Ако искаш Дунав без външни вмешателства, трябва ти друга държава. В тази няма как да стане, поне не и сега и с това БФС.

Да,разбирам и до голяма степен съм съгласен...естествено за да има Дунав в А окръжна ,няма да се стигне до събаряне на архитектурни паментници за МОЛ ..айде айде..Виж за Шампионска лига...може и да се случи,но тогава и аз и много други биха се противили.Относно пиянката-руснак той просто е дошъл да се забавлява човека ,ако е подставено лице едва ли би се появил пиян като казак на стадиона..защото хората които стоят зад гърба му едва ли биха се зарадвали от подобно поведение и можеше да му се случи случка....
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »
И НА СЕВЕР И НА ЮГ САМО ДУНАВ НИКОЙ ДРУГ

El rio gigante

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 10496
 • Одобрение: +162/-50
  • Профил
Re: [ПРОЕКТ] НОВИЯТ ДУНАВ !
« Отговор #54 -: 25 Август, 2010, 17:03 »
Руснакът си прави алкохолен туризъм в България просто. Първо беше Русе, после Гоце Делчев, сега на дневен ред са Своге и Балчик  :D  :lol:  chair.gif
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »
Only the dead fish follow the stream

Mika

 • Нов
 • *
 • Публикации: 17
 • Одобрение: +0/-0
  • Профил
Re: [ПРОЕКТ] НОВИЯТ ДУНАВ !
« Отговор #55 -: 25 Август, 2010, 17:05 »
Цитат на: "DUNAV-RUSE"

Това вече е нещо конструктивно и го приемам. Едно и две са вече да го кажем факт. Процесите, които ще доведат до учредяването на клуба няма да се задвижат от самите привърженици и това е ясно. Феновете (кръга или т.н.) само катализират процеса.Имаш ли някого предвид - конкретен човек?

Не. Човекът по-горе беше прав, не съм навътре в нещата достатъчно, така че като нямам с какво да помогна в това отношение, по-добре да не се обаждам. Но от всички лица, които се изредиха в общественото полезрение по казуса напоследък, не виждам нито един, който да помогне безкористно. Да ти кажа честно, не ми се вярва да се намери такъв изобщо, без да искам да обезкуражавам! - може би това все пак е необходимото зло, дано не се съберат толкова необходими, че да обърнат каруцата.

Доколко е сериозно това с фирмите? Има ли нещо конкретно, или са приказки във въздуха (може някой да иска да катализира феновете и така да прави пиар на техен гръб, и това го има...)
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »

Mika

 • Нов
 • *
 • Публикации: 17
 • Одобрение: +0/-0
  • Профил
Re: [ПРОЕКТ] НОВИЯТ ДУНАВ !
« Отговор #56 -: 25 Август, 2010, 17:09 »
Цитат на: "rusenec65"

Да,разбирам и до голяма степен съм съгласен...естествено за да има Дунав в А окръжна ,няма да се стигне до събаряне на архитектурни паментници за МОЛ ..айде айде..Виж за Шампионска лига...може и да се случи,но тогава и аз и много други биха се противили.Относно пиянката-руснак той просто е дошъл да се забавлява човека ,ако е подставено лице едва ли би се появил пиян като казак на стадиона..защото хората които стоят зад гърба му едва ли биха се зарадвали от подобно поведение и можеше да му се случи случка....

Не мисля, че преувеличавам особено много, има само две причини, поради които някой с финансов ресурс би инвестирал в нещо без възвръщаемост. Едната е тази, като се споменаха имена от типа Гриша Ганчев, какво ли е поискал той?

Знаеш ли, идиотско е, че на всичкото отгоре тия прани пари се влагат по такъв малоумен начин, молове... а не нещо, което да произвежда, да дава реална стойност и реални работни места. Но това е друга тема :(

Поставено лице си беше, зад клоунадата има някой. Дали е Банев не знам, но май добре, че не разбрахме.
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »

El rio gigante

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 10496
 • Одобрение: +162/-50
  • Профил
Re: [ПРОЕКТ] НОВИЯТ ДУНАВ !
« Отговор #57 -: 25 Август, 2010, 17:10 »
Има положителни резултати, но нищо, с което да бием тъпана още. Трябва да се съберем в петък и да се разберем до подробности и да се излезе с общо становище, защото нормално е два дни след закриването на клуба да не разполагаме с много конкретика, а нещата все още да са в сферата на намеренията. Това е всичко.
До петък има много неща да се случват обаче...

MIKA, имаш лично съобщение (горе в ляво виж)
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »
Only the dead fish follow the stream

rusenec65

 • Фен
 • *****
 • Публикации: 2115
 • Одобрение: +71/-4
  • Профил
Re: [ПРОЕКТ] НОВИЯТ ДУНАВ !
« Отговор #58 -: 25 Август, 2010, 17:14 »
Цитат на: "Mika"
Цитат на: "DUNAV-RUSE"

Това вече е нещо конструктивно и го приемам. Едно и две са вече да го кажем факт. Процесите, които ще доведат до учредяването на клуба няма да се задвижат от самите привърженици и това е ясно. Феновете (кръга или т.н.) само катализират процеса.Имаш ли някого предвид - конкретен човек?

Не. Човекът по-горе беше прав, не съм навътре в нещата достатъчно, така че като нямам с какво да помогна в това отношение, по-добре да не се обаждам. Но от всички лица, които се изредиха в общественото полезрение по казуса напоследък, не виждам нито един, който да помогне безкористно. Да ти кажа честно, не ми се вярва да се намери такъв изобщо, без да искам да обезкуражавам! - може би това все пак е необходимото зло, дано не се съберат толкова необходими, че да обърнат каруцата.

Доколко е сериозно това с фирмите? Има ли нещо конкретно, или са приказки във въздуха (може някой да иска да катализира феновете и така да прави пиар на техен гръб, и това го има...)


Нама "ненужни"хора...в този момент са нужни абсолютно всички като един юмрук да ударят по масата и да кажат "Стоп...дотук...."   Не забравяй ,че в момента всички са много изнервени..аз лично от два дена не съм на себе си и се моля само да не срещна лицето Х или лицето Й....нали разбираш какво ще се случи на тия двамата боклука.....
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »
И НА СЕВЕР И НА ЮГ САМО ДУНАВ НИКОЙ ДРУГ

DunaF

 • Напредващ
 • ***
 • Публикации: 209
 • Одобрение: +0/-0
  • Профил
Re: [ПРОЕКТ] НОВИЯТ ДУНАВ !
« Отговор #59 -: 25 Август, 2010, 17:15 »
Има очи и уши, които душат тука!
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »
[sign]ДУНАВ  РУСЕ[/sign]
А сега накъде? В група  А или Ве?