Според мен не е редно една община да поеме изцяло издръжката на един футболен отбор в А група. Това би съставлявало едно от най-големите пера от бюджета, а много хора не се интересуват от футбол и биха предпочели тези пари да отиват за нещо друго. Футболните отбори в България трябва да се финансират спрямо интереса, който генерират. Отделен въпрос е, че в това отношение няма равнопоставеност, защото някои отбори си имат назначени собственици от централната власт и директно или индиректно харчат държавни пари от години. И при нас беше така, но в по-малка степен, във всеки случай още докато отборът вървеше добре, в този форум имаше мнения, че е прекалено зависим от управлението на ГЕРБ. Аз лично предпочитам да гледам отбора в долните дивизии, вместо да бъде използван за политически цели и да се целува ръка на силния на деня, за да се получи неговата благословия, каквато впрочем се дава на други и без чак толкова голямо слагачество. А не съм сигурен, че при нас и слагачеството ще помогне, но пък със сигурност ще ни направи смешни.