Русенският футбол и женския баскетбол страдат от едно и също - липса на пари и липса на прозрачност, как се похарчват клубните пари. Какво се прави и как се прави. В този форум се говори за Дунав, Дунав Еконт, Дунав Еконт Експрес. Това е последното наименование на отбора. Така и не се разбира кой кой е в този клуб. На едно място пише президент Марио Стойков, мениджър Николай Падалски. На друго място - мениджър Владислав Димитров, на трето президент Падалски, на четвърто управител Падалски. На едно място е посочен един адрес, на друго място друг адрес. Човек като чете, вижда един фантом, един хамелион, постоянно нещо се сменя и променя. Единствено в сайта на Дунав Еконт Експрес нищо не се променя и споменава, освен, че трябва да си запишем акции по 5 лв. за да спасим баскетбола. Никаква друга информация за хилядите фенове, привърженици, русенци. Как да дам 5 или повече лева, след като мене никой не ме уважава, освен когато трябва да се дават пари. Аз съм обикновен русенец, фен на Дунав, но по тези и други причини няма да стана русенски феномен. Всички спонсори се оттеглиха. Защо? Заради финансовата криза или заради преплитане на лични и обществени интереси и амбиции на президента, управителя, мениджера. Каква функция изпълнява пресаташето, защо не ни информира? Поради каква причина е създадена тази длъжност или роля – не е ли да говори? Аз не видях добре свършена работа, спонсорите отдавна усетиха това, и затова ги няма вече. Затова вече не дават пари. Няма прозрачност. Пари има, но който ги дава иска да се харчат по предназначение. И затова идва този вопъл: Спасете ... ме.