В интернет всеки може да си пише каквото си иска и да се представя за какъвто си иска. Така че това мнение може и да е от футболист на Дунав, а може и да не е. Докато някой не застане с името си зад тези думи, не може да сме сигурни дали е така. Във всеки случай обаче, няма да се учудя, ако написаното е вярно.
Между другото, на мен ми казаха, че след мача с Любимец в съблекалнята играчите почти са стигнали до бой помежду си, но това не е информация от първа ръка и не знам колко е достоверна, затова не бях писал за това досега.
Иначе самите играчи колкото хора ги нападат, толкова и ги защитават. На всички ни е ясно, че проблемите са другаде. Много пъти сме писали за цялостната организация или липсата на такава в клуба, за липсата на амбиции в ръководството, за това, че се носим по течението. Нямам поглед отвътре, ама отстрани нещата изглеждат много аматьорски и все едно сме заводски отбор от соца.
Не знам това за Лафчис колко е вярно, ама ако е решил да дава пари при този мениджмънт просто няма смисъл. Ще бъде много хубаво, ако вземе отбора - доказал се е като футболен ръководител (въпреки, че симпатизирам на ЦСКА, това му го признавам), но той трябва да назначи и управленския екип.