0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Дано Берое си взема купата, защото е единствения отбор, който може да постигне някакъв резултат в УЕФА. Много ми е странно защо стадиона в Стара Загора не е лицензиран за международни мачове. Гладал съм снимки и съм впечатлен от това как изглежда, въпреки, че е малко кофти от едната страна да има трибуна със 100 реда седалки, а от другата да са 5 реда. Дано си играете мачовете от турнира в собствения си град, щото иначе е срамно и жалко за българския футбол. Иначе Люсито си е абсолютно редовен.
Цонко Цонев отличен за най-добре настроен към ромите кмет!Сертификат за най-добре настроен към ромите кмет получи градоначалникът на община Каварна Цонко Цонев. Това стана по време на Втората европейска среща на върха по ромските въпроси, която се провежда в Кордоба, Испания. Отличието на Цонев му бе присъдено от ERGO Network в рамките на кампанията “Typical Roma”.Цонев участва във Втората европейска среща на върха, посветена на ромите и тяхното социално включване, като награда от българската фондация „Интегро”. Тя го отличи като кмет, който най-добре работи с ромите и решава най-добре проблемите им.football24.bg