Автор Тема: Купата на УЕФА идва в Русе  (Прочетена 1551 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*BACKO*

  • Напредващ
  • ***
  • Публикации: 459
  • Одобрение: +0/-0
    • Профил
Купата на УЕФА идва в Русе
« -: 10 Октомври, 2009, 12:29 »
Цитат
Оригиналната купа на УЕФА Шампионска лига пристига в Русе на 14 октомври – сряда. Кметът на Община Русе Божидар Йотов ще посрещне футболния трофей, който ще бъде разположен пред сградата на общината от 11.00 до 13.00 часа. След това купата ще отпътува за София. Купата, която ще видят българските фенове, ще държи отбора-победител в настоящия сезон на УЕФА Шампионска лига на финала в Мадрид през 2010. Русенци са първите, които ще я видят, а плевенчани ще я изпратят към финала в Мадрид на 19 октомври. Досега над 60 хиляди души в Италия, Хърватия и Румъния успяха да видят и да се снимат с оригиналната Купа на УЕФА Шампионска лига по време на нейната първа европейска обиколка, организирана от спонсора на турнира УниКредит Груп. Това показва статистиката от официалния уеб-сайт на УЕФА.
Обиколката преминава при безпрецедентни мерки за сигурност. Купата пътува в огромен прозрачен сейф, инсталиран на специален 18-тонен червен камион (на снимката).
Поради очаквания голям интерес, влизането в шатрата, където е разположена купата, ще става през две ленти. Най-запалените фенове могат отсега да си осигурят влизане през лентата за по-бърз достъп (VIP вход) като се регистрират на специално създадения за обиколката на Купата сайт be-part-of-it.unicredit.eu. Там трябва да изберат последователно „Обиколка на Купата” и „Обиколка и изложба” от двете горни ленти. След това в секцията за VIP достъп трябва да регистрират себе си и роднини или приятели като VIP гости на изложбата.
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »