хахах, прави сте момчета, винаги ще има некво оправдание, че няма спонсор...Лично на мене и мой приятели, кметчето се кълнеше, преди около 1,5 година, че отива в София и ако трябва един месец в колата ще спял, но ще се върне със спонсор. Много се зарадвахме за амбицията му тогава, но дори и една седмица не изкара в ...Хилтън...

...а спонсор още с чакаме.
Спонсора няма да се появи, ако не види , че тима има здрави и верни фенове...които ще се многат, а от там и известноста на клуба, и парите съответно от билети и реклами! Именно затова се бях захванал да организирам транспорт на всеки мач на Дунав извън града, за да ни види цяла България, че ходим подир тима си навсякъде, но...има ли смисъл, като на мачовете идваха по 20 души, то повече смешно от колкото красиво. Затова ме беше яд на мнозина тук, дето само пишат! Аз исках да се появяваме навсякъде из България, целите облечени в сини дрехи, шалове, шапки и прочее, за да ни забележи рано или късно такъв силен човек, който да си каже: Ето, този син отбор има верни фенове, аз ще дам малко парички, които трява да поизпера и работата е готова!!! Представете си, какво ще е мнението на такъв човек, който вижда, че отбора е подкрепян неистово във Б група от нас, феновете и си вика, какво ли ще е ако Дунав го вкарам в А група?!!?!? Ето, това исках да помогна, понеже нямам толкова големи възможности да давам пари и на самият клуб...за сега поне. Аз ако имах парите, до сега да съм изгонил кметчето! и отбора да е в А група, каквото и да ми струва!
Но така е, давайте, решете кога да съберем, съжалявам, че съм зает тези дни -двата почивните, но от понеделник мога по всяко време да осигуря помещение , за да се съберем и да започнем да обсъждаме всичко, точка по точка, затова сме хора, да общуваме! В повече разговори, ще се родят повече идеи и неща, полезни за нас самите!!!