Трябва всеки ден да се протестира пред общината и да съберем всякакви противни и мазни медии, канал 3 задължително, за да ни види цяла България...ако ще се прави нещо, трябва да го подготвим отлично, а не да не си смеят зад тъмните стъкла в бщината ония мазни педали...а ние да сме 20 човека долу...с полицаите.
Всяко едно събитите, което добие огромна популярност, няма как да бъде подминато от кметчето, той сам ще дойде да иска среща с нас...Но ние трябва да сме задължително всеки ден там, на площада, да има медии всеки ден. Ако направим среща с него, нека на другият ден отново да сме на площада, за да види Йотов колко е хубаво да ти обещаят нещо, както те правят и да не го изпълняват!!!
Не знам, толкова ли е трудно, нека станем акционери в "любимият" ни клуб!!! Нека си помогнем сами, за да ни помогнат и другите... Знам, че не всеки има възможност да заделя по някаква сума всеки месец, но пък всеки има родители, приятели, които да доведе при нас, познати, които пък могат да помогнат!!! Приветсвам идеята на председателя на фен-клуба Юлиян, който иска да се напрви такава каса, но това трябва да стане след много добра организация! И тези, които дават, вече ще можем да изискваме от клуба повече и повече!!!
Искам да помоля и модераторите да не ме трият за пореден път, вземах си поука, а и двата месеца изолация, в които само четях тук написаното от всички ви, ми доказа, че можем, ако искаме заедно да успеем във всяко едно отношение!!!
Болно ми е след последните два мача, много ... Добре, че не бях на последният мач с Несебър, сигурно сега да съм в затвора!!! Бях в Кранево, спах в един и същи хотел с футболистите на Любимец, много приятни млади хора... Вечеряха и в леглото, тишина навсякъде! Кое е доброто при тях: перфектна организация, ръководи се с желязна ръка от тренера, добри пари, но редовно, премии-малки, но винаги, когато заслужават...и...поне един ден преди предстоящия мач навън , те са на хотел и вечерят заедно и си споделят...е, това сплотява много колектива, разговорите помежду им, после, след вечеря гледахме заедно на запис мача им срещу Свиленград...Малък отбор и град, но с големи амбиции...А Доналд Тръмп беше казал едно велико изречение: Човек е толкова голям, колкото са и мечтите му!!
Хайде да се организираме, имаме време до края на другата седмица, или когато искате, за мен е без значение, стига да не мине зимата...Аз утре ще се обадя на Юлиян, ще се видим, нека всеки покани приятелите си, близките и по-големи или малки роднини, да протестираме заедно всички пред общината, нямаме какво да губим, напротив-губим в момента!!! Хората от горе виждат, че си мълчим и си кретат лекичко и тихичко- да мине мандата, а после ще стане още по-трудно, сега е моментът да направим така, че да стъпе нашият отбор здраво на крака, защото не се знае какъв педал друг ще дойде на власт и ако отреже всички пари, хайде в зоните, а , повярвайте ми, там, хептен няма да видим спонсори и прочее... Сега е моментът да натиснем малко по-сериозно и да искаме сметка какво ще се прави от тук нататък, че станах 4 комунистически петилетки без А група, другари...

Очаквам някакво развитие на темата, не съм бил по-ядосан никога, в момента имам адски много свободно време и мога да помагам с каквото се наложи!!! Да покажем на гадовете, че ние не сме умрели, че не сме парцали, да се бършат с нас, че не сме по-глупави от тях, че не сме безразлични към най-личният ни отбор на света, защото ни омръзна да напускаме стадиона обезсърчени и натъжени, мамка му, защото аз вече искам да пея с цяло гърло песните на победата, а не да ми се смеят от другите отбори, искам да напускаме стадионите с псни и да празнуваме до зори с бира в ръка!!!
Вземайте знамената и на площада другата седмица!!! Синият цвят да покрие всичко!!!
Защото няма да живеем 100 години, и защото казвате, че обичаме тази емблема "Дунав" - затова най-вече!!!