Автор Тема: Официални правила [последна промяна 17 яну 2011 07:26]  (Прочетена 4276 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

El rio gigante

  • Фен
  • *****
  • Публикации: 10523
  • Одобрение: +174/-52
    • Профил
Регистрирането във форума на даден потребител е напълно доброволно. При разногласия с нашите правила, той е в пълното си право да не използва услугите на нашият форум.

[center:38sjiepe]І. Поведение[/center:38sjiepe]

1. Честата употреба на вулгаризми се наказва.

2. Не се допуска псуването, ругаенето и обиждането на други потребители. Дори и да бъдете провокирани, грубият ви отговор ще бъде наказан.

3. Досаждането чрез изпращане на Лични Съобщения към потребител, който ясно показва, че не желае да получава такива от вас, както и използването им за да обиждате потребителя, се наказват. В това число и публикуването на лични съобщения без съгласието на другата страна.


4. Тънки провокации, постоянни нападки, ехидни/иронични забележки или всякакъв друг тип продължително и целенасочено дразнене се наказва. Този тип наказания се налагат субективно от административния / модераторския екип на форума. Решенията за това не се взимат импулсивно, а чрез продължително обмисляне и обсъждане.

В множество случаи провиненията, описани в точка 4, не могат да бъдат обосновани точно и ясно. В такива случаи решението на административния / модераторския екип следва да се приема „на доверие”. Ако вие нямате доверие в нашия екип, просто не посещавайте този форум.

5. Администраторите и модераторите ще съдействат на властите за всеки текст, който нарушава законите на Република България.

6. Оспорване на административно решение се наказва. Потребителите имат правото да поискат обяснение от администраторите на форума относно определено тяхно решение, но оспорването на даденото обяснение не се толерира. Всяко ваше запитване ще се обсъжда в нашия екип и тогава ще получите официален отговор, зад който стоят всички администратори и модератори. След като получите отговор неговият коментар от ваша страна и продължаване на искането на допълнителни обяснения стават излишни.

7.Забранява се публикуването на материали с цел осъществяване на скрита реклама без позволение от страна на администраторите. Всички връзки към други сайтове, изображения и др, които представляват реклама с комерсиална цел (такава, каквато е свързана с генериране на печалби от страна на рекламиращия на гърба на FCDunav.com), ще се трият, а потребителят може да бъде изгонен от форума (по преценка на администраторите)

8. Забранява се рекламата и пропагандата на  политически формации и идеологии чрез текстово и/или графично съдържание или по всякакъв друг начин.


[center:38sjiepe]ІІ. Технически[/center:38sjiepe]1. Потребителите нямат право да използват картинки за аватари, които са с обидно или с вулгарно послание.
Администраторите на форума имат право да изтрият или променят аватара на който и да е потребител без предупреждение.

2. Писането на кирилица е задължително. Ако сте писали на латиница, темата или мението ви ще бъдат премахнати.


3. Можете да използвате аватар със снимка на друг участник във форума, ако имате неговото одобрение. При оплакване от страна потребител, че негова снимка се ползва за аватар от друг потребител без негово съгласие, аватарът ще бъде премахнат и ще последва наказание.

4. Подписът не бива да е натрапчив - уголемен и удебелен шрифт, ярки цветове и т.н. Ако обемът на текста в подписа е голям, намалявайте шрифта. Това НЕ означава, че цветовете, или подчертаването, или удебеляването на шрифта в подписа са забранени - използвайте ги, но с мярка.

5. Преди да създадете тема проверете дали не съществува друга със същото или подобно съдържание. Дублиращи се теми не се допускат.

6. Внимателно избирайте къде да пуснете темата си. Теми, които не съответстват на даден раздел, ще бъдат премествани, или изтривани.

7. От заглавията на темите трябва да се подразбира съдържанието им. Нежелателни са теми със заглавия от типа на "Вижте тва" - кое, "Ере бе" - ?!?!?, "Kym Upravata" - коя управа и т.н.

8. Когато цитирате някого, НЕ е желателно да цитирате цялото му мнение, особено ако е дълго или вече има цитати в него. Цитирайте само частта, която визирате.

9. Не е желателно да цитирате мнението, на което отговаряте, ако то е сред последните в темата. Вашето ще се появи непосредствено след него и ще се получи дублиране - чудесно се разбира на какво отговаряте и само като споменете ника на автора му.

10. Прилагането на картинки, които са прекалено големи, е желателно да става с таг url, вместо img. Отделно системата няма да приеме прекалено големи на широчина изображения.

 
[blink:38sjiepe]Всеки потребител на форума е длъжен да се съобразява с горните точки. Ако не желае да се съобразява, то неговото присъствие във форума не е желателно.[/blink:38sjiepe]Въпреки че администраторите на форума ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите (като изключим съобщенията, пуснати от тях самите), следователно последните не носят отговорност.

IP адресите, от които са направени всички съобщения, се записват. Приемате, че администраторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно и нужно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, в база данни. Въпреки че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, администраторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас, използват се само, за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адресът ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Административният и модераторският екип полагат постоянни усилия, за да бъде този форум подредено място, в което истинските привърженици на ФК "Дунав" (Русе) могат да дискутират свободно помежду си проблемите и събитията около своя любим отбор. Тук не е мястото за избиване на комплекси и проблеми на отделни потребители. Решенията в екипа се вземат колективно и не се водят от личностни пристрастия или лични проблеми. Нито един потребител не се толерира, включително и самите членове на администраторския или модераторския екип. Ако някой администратор или модератор в качеството си на потребител, пишещ мнения във форума, нарушава правилата, ще бъде санкциониран.


[center:38sjiepe]Настоящият правилник подлежи на актуализация при необходимост[/center:38sjiepe]С уважение,
Административен и модераторски екип - FCDunav.com


последна промяна: 17 януари 2011 07:26
« Последна редакция: 01 Януари, 1970, 02:00 от Guest »
Only the dead fish follow the stream