Няма тема за мача със Спартак и за това искам тук да споделя накратко това което видях на стадион Тодор Диев в Пловдив. Отбора игра с желание и хъс. Най-добър според мен и най-полезен за Дунав беше Любо Иванов. Вярно , че Каптиев вкара два гола , но му поднесоха топката на тепсия и нямаше как да сбърка. А изпусна и още два! Бихме един слабо мотивиран отбор, който на всичко отгоре ни подцени. Показател за това бяха думите на един стар фен на Спартак който в средата на второто полувреме каза: " те тия много добри беее! Аз мислех......" и млъкна. Че бяхме по - добри от Спартак -бяхме, но има още много какво да се оправя в играта на Дунав. Какъв ще е смисълът обаче не знам, след като няма пари........?! И нещо друго искам да споделя - нали Бобоков нямаше интереси свързани с футбола, а наливат 1 милион лева в Черноморец!? В отбора който има най-голям бюджет в България!?

Ееее, нема начин да няма далавера в тази история! Където ги срещнете тези Бобоковци - плюйте ги. Оправдават си фамилията, на турски "бок" значи лайно.
А за мача с Търговище очаквам победа, ей така заради тръпката. Иначе пари за премии няма......пък и в Еврофутбол май вече не ни искат.