Мамка и държава...Прав си за всичко тук, Тишка....В понеделник заминавам за Германия, после ще се върна през Швейцария, малко на почивка...Пътувал съм стотици пъти из Европа, и винаги ме е било болно и толкова ме е яд, като гледам как живеят тези хора там, но те са заслужили този живот, а ние тук - не!!!
Защото сме овце, най-болнавите и прости овце на света...българинът требва да му се влачат червата от глад и мизерия по земята, че тогава да скочи да се вдигне на революция!!! Мамиту ви да еба аз на всички комунисти и мръсни гадни педали, турци гадни. дето ебахте и продължавате да ни ебете красивата ни държава!!! Да пукнете дано и децата ви и те, дето поне от тях не ви е срам!!!
Докато съм жив ще уча моите деца да крадат от тази така наречена държава България, защото това е грях, да не лъжеш моментното състояние на държвата!!! Какво е направила тя за нас, някой ще ме пита пък какво аз съм направил за нея...Ами плащам си най-малкото което е всички дължими такси и данъци, за да ме оставят на мира а карам по дупките и траповете...да ме е страх нощно време дали ще си намеря колата сутрин...дали няма да изнасилят децата ми...пукнете, гадни резаци и комунисти...някой ден ще всичко се връша, кучето огрява и куият гъз някой ден...но, тогава ще ревете от нола, като ви шибаме, там, където най-боли!!!