Да вадят отбора от първенството по добре ша спестят пари няма смисъл да ги храним тия тапанари НЕ ПОМНЯ ТАКАВА ИЗЛАГАЦИЯ ОТ 5 ГОДИНИ ПОНЕ тези хора явно сяка пролет ше си пълнят джобовете че не ги напълниха достатъчно предните сезони че тоя не дочакаха пролетта почнаха от есента това не е Дунав това е ФК Продажни курви и не е от Русе с деиствията на тоя шибан клуб ФК Продажни курви представящ позорно Русе и после Ивайло Кирилов ми вика нямало хора на стадиона че как ше има бе те хората луди ли са.Християнов бе поредният добър играч които си замина от Русе поради тъпото ръководство Ремзи,Ковачев,Абрашев,Трифонов,Скерлев,Петев,Хазуров сега и Християнов още колко то вече не оостанаха добри футболисти останах само тия хрантутници.Дано не изпаднем само и другия сезон да се смени ръководството или ддз да се слеят с Аристон щото пък ония глупаци има дадоха Б група на готово те не я искаха да се слеят че поне ше имаме що годе добър отбор.Според мен трябва да махнат моментално Филипов,Памуков,Дамянов,Панов,Кирилов,Киров,Росен Каптиев.Трябват радикални промени да ги изгонят и тях така и така са почнали.Да върнат в Русе Диян Димов,Борислав Джарналиев,да си вземат Борислав Дяков от Аристон,защо не и Окан Неджати ,Шенер Ремзи след края на сезона ще бъде освободен от Нафтекс щото става на 34 мисля че има още какво да даде при нас ,Светлин Симеонов в Черноморец не може да се наложи нека опитат да върнат и него.Мисля че трябва да има почти тотална подмяна на отбора ...Треньора да остане