Здравейте, момечета!
За Раднево!...Това е предпоследната екскурзия, която аз организирам!!! За гостуването до Балчик има много време, но ми се иска да се разходим и до там, за последно!
Тази нощ съм сънувал пътуването ни до Раднево...Най-хубавата част от него бе вечерята ни на Шипка! Не искам да коментирам тези мърши, които се мислят за футболисти, Лисици, разни-пенсионер-връзкар, и къдрави педерасти, като Каптиевците, разни хора, които се разхождат по терена и един човек, който се нарича тренер-Мирона, а не може да направи един състав...а да не говорим за неква мобилизация или нахъсване на отделните футболисти за игра...Пълна скръб е отбора ни, да го духат всичките, и тренери и ръководството, футболистите могат да ми правят свирки от Раднево до Русе другата година... Те да се радват, че не позволихме на некои хора от агитката, да спрем техният автобус и да се качим и да ги бием, бием...Ама май трябваше да ги спрем преди Шупка и да ги спукаме от бой!!! Мърши с мърши!!! Следващият мач, лично аз ще ги освирквам през цялото време, колкото и да се натягат на другаря Христов!!!
Разберете, пичове!!! През отборът се перат доста парички, на кметството, на разни дребни бизнесмени, може и на едри, знам ли....не си мислете, че Божидар Йотов възроди отборът за това, че му пука много за футбола...Този долен комунист сега няма гръб, Калчев пукна, да еба неговото мами аз и сега не знаят кво да правят комунистическите свини в Русе!!!
Четете утрешният шестник, вижте и снимките и новото знаме, което сега прибирам в един от складовете си не знам до кога!!! А го вземах в петък, направихме го за 2 дни!!! Плаче ми се, не е честно да бъде така!!! Но какво мога да направя аз, почти нищо... Аз мога да организирам транспорт за мачовете, мога да се веселя с момчетата, мога да пея и да викам , дори повече от доста от тях....мога да плача от мъка и от радост...мога да се возя на половин седалка 560 км, въпреки че и моя кола беше пълна вчера с хора, но искам да знам защо, искаме всички ние тук, които ни болят сърцата да знаем защо!!!
Нека да направим една среща с футболистите, пишете тук, който велае тази среща да се пише "за" и лично аз ще я организирам!!! Обещавам ви!!! Да видим тогава дали ще имат смелоста да ни гледат в очите ни и дали ще бъдат с изправени глави!!!
А крайно време и да си помислите вие феновете, дали имате наистина истински фен-клуб, който заслужава ваяата обич!!! Аз не виждам някаква дейност да се развива от страна и на фен -клуба ви! Пълна скръб, като цялото ръководство и на клуба!!!
Обичам Русе, обичам синьото небе, обичам Дунав!