Градския може да се впише в стандартите на УЕФА доста лесно. Има няколко изхода, за не повече от 1000 лева това може да се уреди. Една пластмасова седалка ако не се лъжа струваше около 30-40 лева, те се слагат за нула време. Кенефите и те могат да се докарат до приличен вид и то без много зор и време. Същото важи за клетката, където няма много да се прави.
Въпросът е че градския без много зор може да покрие критериите, а и според мен ако се наложи пари за това ще се намерят, все пак бюджета на общината е за около 100 милиона лева, Цонку например за такива пари не може и да мечтае.
Но да, очевидно няма желание това да стане. Според мен, хората са си направили сметките и са решили, че влизането в А група би било ненужно голямо вложение. Още повече че няма избори скоро.
И в този ред на мисли ми се струва, че единствено медиите и феновете могат да оказват някаква скромна корекция върху разчетите за развитие на клуба.
Медиите в Русе всички ги знаят колко струват. Така че феновете май остават единствената инстанция. Но за фенклуба се твърди, че са нечии подлоги, а те просто са много слаби да го опровергаят явно, а много хора го очакват.
Ривърсайд от друга страна вече са набедени че са някакви рецидивисти, както е ясно и тях няма да ги изслушат.
И има семкаджии, но при тях пък организация просто няма и от тяхна страна също нищо не може да се очаква, а пък те са мнозинство.
Така че, както и преди съм казвал, проблемът с не-влизането в А група е проблем не само на футбалерите, но и на всички нас.
Футбалерите даже не бих ги винил, ако не бяха играли толкова малодушно в Шумен където имаха подкрепа...и не вадиха средни пръсти в Русе, където пък явно нямаха подкрепа, тогава даже и нямаше и да става въпрос за тях.
Без разбирателство и обща цел се вижда какъв го ядем...абе Ривърсайд, що не промените изискването от 10 на 5 човека например....вие въобще що си мислите че помагате нещо, аз като много външен наблюдател бих искал отново агитката да се обедини, а не да гледам доказателства кой бил по-велик.
Скапана работа.